Rize'de İngilizce Öğretmenlerine DYNED Bilgilendirmesi Yapıldı

Rize'de İngilizce Öğretmenlerine DYNED Bilgilendirmesi Yapıldı
Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğünce bilgisayar temelli yabancı dil öğrenme projesi Dyned konusunda İngilizce Öğretmenlerine bilgilendirme programı düzenlendi.

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Rize Gençlik Merkezinde düzenlenen programda Dyned Türkiye Sorumlusu Mehmet Bayraktaroğlu, Rize’de görev yapan İngilizce Öğretmenlerine Dyned ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu ve sistemin kullanılması aşamasında yaşanan sorunlar hakkında görüş alışverişimde bulunuldu.   

Rize Gençlik Merkezi Salonunda düzenlenen eğitim programına Vali Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Kalender, Dyned Rize Koordinatörü Mehmet Özcan ve Rize genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda görev yapan İngilizce Öğretmenleri katıldı.

Dyned Türkiye Sorumlusu Bayraktaroğlu, eğitim programında yaptığı sunumda DynEd Eğitim Programı’nın dünyanın en büyük dil eğitim projesi olduğuna vurgu yaparak; “Bu proje, konusunda uzman kadrolarca yıllar süren bir çalışmalar sonucu hazırlanmıştır. Ülkemizde 47 bin okulda 6 milyon öğrenci bu projeden yararlanmakta. Projedeki en önemli faktörlerden bir tanesi de insan faktörüdür. Burada görev siz öğretmenlere düşüyor. Üzerinize düşen görevi laikiyle yerine getireceğinizden hiçbir kuşkum yok” dedi ve projenin aşamaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 

ingilizce-ogretmenlerine-dyned-bilgilendirmesi-yapildi-1.jpg