Rize’de İnşaatlardan Malzeme Çalan Hırsız Yakalandı

Rize’de İnşaatlardan Malzeme Çalan Hırsız Yakalandı
Rize’nin Gülbahar ve Çarşı Mahallesindeki bazı inşaatlardan inşaat malzemeleri çalan hırsız, Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Rize Merkeze bağlı Çarşı ve Gülbahar Mahallesinde bulunan bazı inşaatlardan" bazı malzemelerin çalındığı"şeklinde mağdur vatandaşların ihbarını hemen değerlendiren Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışma sonrasında hırsızlık zanlısı T.S. (30)’yi  kısa sürede yakaladı. Çaldığı malzemeleri metruk bir bina ile bir apartmanın bodrum katında sakladığını ifade ederek suçunu itiraf ettiği bilgisine ulaşılan hırsızlık zanlısı T.S’nin çok sayıda suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

rize’de-insaatlardan-malzeme-calan-hirsiz-yakalandi-1.jpg

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 gün içinde 17 kalem inşaat malzemesi çalınan  inşaat alanlarının etrafında geniş kapsamlı bir araştırma başlatırken, aynı zamanda başlatılan çalışmanın ardından ise bazı delillerden yola çıkarak inşaat alanından inşaat malzemeleri çalan kişinin 30 yaşındaki T.S. olduğunu belirlemesinin hemen ardından bu kez T.S.’nin hemen yakalanması yönünde çalışma başlattı.

Kısa sürede T.S.’yi yakalayan emniyet ekipleri  şüpheli şahsın ikametinde ve malzemeleri sakladığını belirttiği metruk bir bina ile bir apartmanın bodrum katında yaptıkları aramalarda toplam 17 parça inşaat malzemesi ele geçirdi.

T.S.’nin yapılan  sorgulamasında hırsızlık, konut dokunulmazlığı ihlali, kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak, 2313 sayılı yasaya aykırılık,  tehdit, görev yaptırmamak için direnme, dolandırıcılık gibi çok sayıda suç kaydı olduğu bilgisine ulaşıldı.

T.S., emniyette yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

rize’de-insaatlardan-malzeme-calan-hirsiz-yakalandi.jpg