Rize'de İnsanlık Ölmemiş Dedirten Olay

Rize'de İnsanlık Ölmemiş Dedirten Olay
Rize'de yaşanan bu olay insanlık henüz ölmemiş dedirtti.

Meğer İnsanlık Ölmemiş!..

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Baki Yılmaz'ın PTT'ye ait ATM'de bulduğu parayı sahibine teslim etmek için yaptığı çalışma henüz insanlık ölmemiş dedirtti. Paranın sahibi ise özürlü bir vatandaş çıktı.

Alınan bilgiye göre Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Baki Yılmaz, geçtiğimiz günlerde PTT'ye ait ATM'den para çekeceği sıradan ATM'de 1.000 TL. unutulduğunu farketti. Yılmaz, unutulan parayı alarak PTT Müdürlüğü'ndeki görevliler ile 155 Haber Merkezine ve Cumhuriyet Polis Merkez Amirliğine bilgi vererek, parayı unutan şahsın başvurması halinde Trafik Şube Müdürlüğüne gönderilmesini istedi.

Aradan geçen zaman zarfında parayı unutan kişinin herhangi bir başvurusu olmayınca emniyet yetkilileri tekrar PTT Müdürlüğüne giderek ATM kayıtlarından inceleme başlattı. Yapılan incelemede parayı unutan şahsın özürlü bir vatandaş olduğu ve 3 aylık özürlü maaşını çekmek isterken parasını unuttuğu anlaşıldı.

İncelemeler sonrasında özürlü vatandaş Emniyet Müdürlüğüne çağrılarak unutmuş olduğu 1.000 TL. kendisine teslim edildi.  Unuttuğu parayı bulan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Baki Yılmaz'a teşekkür eden özürlü vatandaşın sevinci ise gözlerinden okunuyordu.

baki-yilmaz-ozurlu-vatandasa-parasini-verirken.jpg

baki-yilmaz-rize.jpg