Rize'de İntihar

Rize'de İntihar
Rize’de anne babasını küçük yaşta kaybeden 26 yaşındaki teknisyen yardımcısı silahla intihar etti.

Rize’nin Kalkandere ilçesi Polis Meslek Yüksek Okulu’nda görevli teknisyen yardımcısı 26 yaşındaki Ordulu Tevrat Özbolat, sabah nöbet çıkışında ikamet ettiği lojmanda intihar etti.

GÖĞSÜNE KURU SIKI İLE ATEŞ ETTİ KORKULUKLARDAN BETON ZEMİNE DÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre, Rize’nin Kalkandere ilçesi Polis Meslek Yüksek Okulu’nda görevli teknisyen yardımcısı Ordu’nun Akkuş ilçesi nüfusuna kayıtlı 26 yaşındaki Tevrat Özbolat, sabah nöbetten çıktıktan sonra saat 08.10 sıralarında ikamet ettiği lojmanın 5. katındaki dairesinin balkonunda kuru sıkı tabanca ile göğsüne ateş ettikten sonra balkon korkuluklarından düşerek  beton zemine çakıldı. Ağır yaralanan Özbolat, kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

ANNE BABASINI KÜÇÜK YAŞTA KAYBETTİ YURTTA BÜYÜDÜ

tevrat-ozbolat-ordulu-genc-rizede-intihar-etti.jpg

Anne babasını küçük yaşta kaybeden ve yurtta büyüyen, yaklaşık 2 ay önce de nişanlısından ayrılan Tevrat Özbolat’ın bir ağabeyi ile ablasının Rize’nin Fındıklı ilçesinde ikamet ettiği, kendisinin de 2 yıllık memur olduğu bilgisine ulaşıldı.

MOBBİNG UYGULANDI İDDİASI

Özbolat’ın maddi sorunu bulunduğu ve kendisine mobbing uygulandığı, birkaç kez bundan dolayı şikayetçi olduğu ve Özbolat'ın geriye bir mektup bıraktığı iddia edildi.

CENAZE ORDU'DA DEFNEDİLECEK

Özbolat’ın cenazesinin Ordu’nun Akkuş ilçesine gönderileceği ve yarın (Perşembe günü) Öğle namazına (yetişmezse İkindi Namazına) müteakiben Akkuş’ta defnedileceği bilgisine ulaşıldı.