Rize'de İşadamını Öldüren Cinayet Zanlısı İntihar Etti

Rize'de İşadamını Öldüren Cinayet Zanlısı İntihar Etti
Rize'de dün akşam İşadamı Muhammed Abdullah Yumuşak’ı otomobilin içinde öldüren İbrahim Şahin, silahla intihar etti. Şahin’in cesedi denizde bulundu.

Rizeli İşadamı Muhammed Abdullah Yumuşak’ı dün akşam otomobilin içinde öldüren İbrahim Şahin, 24 saat geçmeden kendisi de silahla intihar etti. Şahin’in cesedi Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Gündoğdu'da denizde bulundu. Şahin'in sağ şakağından kendisini vurduğu ve kurşunun başının diğer tarafından çıktığı öğrenildi. İbrahim Şahin'in eşi Ü.Ş. (28) bir müddet öncesine kadar yaklaşık 3 yıldır Muhammed Abdullah Yumuşak’ın işyerinde personel olarak çalıştığı öğrenildi.

ibrahim-sahinin-cesedi-denizde-bulundu02.jpg

ibrahim-sahinin-cesedi-denizde-bulundu.jpg

Dün akşam Alipaşa Mahallesi Karadeniz Sahil Yolunda meydana gelen cinayet sonrası cinayet zanlısı İbrahim Şahin'i yakalamak için geniş çaplı arama başlatan ve her tarafı didik didik arayan Rize İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler akşam saatlerinde İbrahim Şahin'in cesedini Gündoğdu'da denizde buldu.

ibrahim-sahin-intihar-etti4.jpg

Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde İbrahim Şahin'in cinayet sonrası olay yerine çağırdığı ticari taksi ile Gündoğdu tarafına gittiği ve son olarak Engindere Mahallesinde gözüktüğü bilgisine ulaşılırken, emniyet güçleri de aramalarını bu bölgelerde yoğunlaştırdı. Akşam saatlerinde Şahin’e ait olduğu tespit edilen giysi, cüzdan ve telefon Gündoğdu Mahallesi sahilinde kayalıklara terk edilmiş olarak bulundu.

ibrahim-sahin-intihar-etti-1.jpg

Polis elipleri Şahin’in intihar edip denize atladığı ihtimali üzerine olay yerine balık adamlar çağrılarak denizin içerisinde kıyıda su altı araması gerçekleştirdiler. Yapılan aramada Şahin’in cansız bedeni bulundu. Şahin’in cesedi denizden çıkartılırken cinayette ve intiharda kullandığı silahın aranmasına ise devam ediliyor.

ibrahim-sahin-intihar-etti3.jpg

İbrahim Şahin'in Gündoğdu'da denizde başından tek kurşunla kendisini vurarak intihar ettiği ve cesedinin deniz içerisinde bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Ceset dalgıçlar tarafından denizden çıkarıldı.

İbrahim Şahin, dün akşam Muhammed Abdullah Yumuşak'ı silahla öldürdükten sonra ailesi ile yakınlarını aramış ve Yumuşak'ı öldürdüğünü, kendisinin de intihar edeceğini ifade ederek helallik istemişti.

ibrahim-sahin-intihar-etti.jpg

ibrahim-sahin-1.jpg

ibrahim-sahin-rize.jpg

ibrahim-sahinin-cesedi-denizde-bulundu01-001.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Cinayetten Sonra İntihardan Önce Şok Eden Vasiyet Mektubu: Çocuğumu O Kadına Bırakmayın

Cinayet Yeri Fotoğraflar

Rize’de Cinayet 1 Ölü... İşadamı Otomobilinde Öldürüldü