Rize'de Isırlık’a Hayat Verecek Proje

Rize'de Isırlık’a Hayat Verecek Proje
Rize Belediye Başkanı Prof. Reşat Kasap, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammet Avcı, Rize’nin Isırlık mevkisinde yapılması planlanan mesire alanının projesini yerinde inceledi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Reşat Kasap, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammet Avcı ve beraberindekiler Rize’nin Isırlık mevkisinde yapılması planlanan mesire alanının projesini yerinde inceledi.

Rize şehir merkezini kuş bakışı görüş açısına sahip olan Isırlık Mevkisi, şehir merkezine 15 dakikalı mesafede bulunmasının yanı sıra doğal yapısı ile de Rize’nin soysal yaşam merkezi olma yönünde uygun özellikler taşıyor.

isirlik’a-hayat-veren-proje-(6).jpg

ISIRLIK MESİRE ALANI SOSYAL YAŞAM MERKEZİ

İçerisinde kır evleri ve Doğa Eğitim Merkezi’nin bulunacağı proje vatandaşların aileleriyle birlikte günübirlik gidip vakit geçirebilecekleri bir yer olacak.

Manzara seyir terasları, çocuk oyun alanı ve yöresel ürünlerin de satışının yapılabileceği mekanların mevcut olduğu proje Rize’nin turizminin gelişmesine de olumlu katkılar sağlayacağı belirtildi.

isirlik’a-hayat-veren-proje-(9).jpg

RİZE’YE 15 DAKİKA MESAFEDE

Rize şehir merkezine 15 dakika mesafede bulanan Isırlık mevkisine rahatlıkla ulaşım sağlanabiliyor. Şehri gören geniş bir manzaraya sahip olan bölgeden, ayrıca Güney Rize diye tabir edilen kısım da rahatlıkla görülebiliyor.

isirlik’a-hayat-veren-proje-(1).jpg

isirlik’a-hayat-veren-proje-(2).jpg

isirlik’a-hayat-veren-proje-(3).jpg

isirlik’a-hayat-veren-proje-(5).jpg

isirlik’a-hayat-veren-proje-(7).jpg

isirlik’a-hayat-veren-proje-(8).jpg

isirlik’a-hayat-veren-proje-(11).jpg

isirlik’a-hayat-veren-proje-(13).jpg