Rize'de İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Kutlandı

Rize'de İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Kutlandı
Rize'de İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Rize Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından okul öğretmenleriyle öğrencileri tarafından hazırlanan Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşını yazma aşamasının anlatıldığı tiyatro gösterisi sergilendi. Rize il genelinde düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Vali Kemal Çeber ve protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi.

Programın hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Çeber, “Sevgili atmacalarım, bugünün anlam ve önemine göstermiş olduğunuz hassasiyetten ötürü hepinizi kutluyorum. Sizlerin vatanına, bayrağına, milletine, devletine ve tarihine göstermiş olduğu bağlılık bizleri yarınlar için daha da umutlandırıyor." dedi.

Öte yandan Vali Kemal Çeber programın yapılacağı salona girmeden önce öğrenciler tarafından hazırlanan fotoğraf sergisini gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Programa, Vali Kemal Çeber’in yanı sıra; Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

rizede-12-mart-istiklal-marsinin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoyu-anma-programi-duzenlendi-1.jpgrizede-12-mart-istiklal-marsinin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoyu-anma-programi-duzenlendi-7.jpgrizede-12-mart-istiklal-marsinin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoyu-anma-programi-duzenlendi-8.jpgrizede-12-mart-istiklal-marsinin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoyu-anma-programi-duzenlendi-2.jpgrizede-12-mart-istiklal-marsinin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoyu-anma-programi-duzenlendi-5.jpgrizede-12-mart-istiklal-marsinin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoyu-anma-programi-duzenlendi-6.jpgrizede-12-mart-istiklal-marsinin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoyu-anma-programi-duzenlendi-9.jpgrizede-12-mart-istiklal-marsinin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoyu-anma-programi-duzenlendi-11.jpgrizede-12-mart-istiklal-marsinin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoyu-anma-programi-duzenlendi-10.jpgrizede-12-mart-istiklal-marsinin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoyu-anma-programi-duzenlendi-14.jpgrizede-12-mart-istiklal-marsinin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoyu-anma-programi-duzenlendi-15.jpgrizede-12-mart-istiklal-marsinin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoyu-anma-programi-duzenlendi-13.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum