Rize'de Jandarmadan Kaçak Silah Atölyesine Baskın

Rize'de Jandarmadan Kaçak Silah Atölyesine Baskın
Rize'nin Ardeşen ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Rize İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçak silah imal edilen atölyeye düzenlenen operasyonda 2 şüpheli yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, kaçak silah imalatı ve ticaretine yönelik çalışma yürüten İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Ardeşen ilçesinde belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda, atölye olarak kullanılan bölümde 3 elektrikli sabit büyük torna makinası, 1024 namlu ve üst kapak yapımında kullanıldığı değerlendirilen silah parçası, 3 tabanca tetik tertibatı, 3 tabanca horozu, 3 tabanca iğnesi -10 mauser fişek ve 77 tabanca fişeği ele geçirildi.

Şüpheli S.Ö ve A.O.Ö'nün gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

rizenin-ardesen-ilcesinde-bir-eve-duzenlenen-operasyonda-2-kisi-gozaltina-alindi-1.jpgrizenin-ardesen-ilcesinde-bir-eve-duzenlenen-operasyonda-2-kisi-gozaltina-alindi-2.jpgrizenin-ardesen-ilcesinde-bir-eve-duzenlenen-operasyonda-2-kisi-gozaltina-alindi-3.jpgrizenin-ardesen-ilcesinde-bir-eve-duzenlenen-operasyonda-2-kisi-gozaltina-alindi-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
20 Yorum