Rize'de kaçak silah atölyesine operasyon

Rize'de kaçak silah atölyesine operasyon
Rize'de kaçak silah imal edilen atölyeye düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Rize Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Ardeşen ilçesinde kaçak silah imalatı ve ticaretine yönelik çalışma yürüttüğü belirlenen adrese operasyon düzenlendiği ifade edilerek, operasyonda M.U.’nun gözaltına alındığı kaydedildi.

Açıklamada, atölye olarak kullanılan bölümde, tabanca yapımında kullanılan 1548 parça ile 16 tabanca horoz parçası, 48 tabanca parçası, 12 tabanca gövdesi, 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildiği kaydedilerek, gözaltına alınan M.U.’nun Pazar Sulh Ceza Hâkimliğince alınan ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi.

rizede-kacak-silah-atolyesine-duzenlenen-operasyonda-1-kisi-yakalandi-1.jpg

rizede-kacak-silah-atolyesine-duzenlenen-operasyonda-1-kisi-yakalandi-2.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.