Rize'de kaçak silah imal ve ticareti kapsamında 7 şüpheli yakalandı

Rize'de kaçak silah imal ve ticareti kapsamında 7 şüpheli yakalandı
Rize'de, kaçak silah imal ve ticareti kapsamında 11 adrese düzenlenen operasyonda 7 zanlı gözaltına alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca, silah kaçakçılığıyla mücadele kapsamında Ardeşen, Pazar ve Çayeli ilçelerinde 7 şüpheliye ait 11 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Adreslerde yapılan aramada, 6 ruhsatsız tabanca, 6 tabanca şarjörü, 35 tabanca mermisi, 3 ruhsatsız av tüfeği, 28 av tüfeği fişeği, 2 silah atölyesi, silah imalatında kullanılan çok sayıda muhtelif malzeme, 4 kök Hint keneviri ve çeşitli dijital malzeme ele geçirildi.

Ekipler, 7 zanlıyı gözaltına alındı.

rizede-kacak-silah-imal-ve-ticareti-kapsaminda-7-supheli-yakalandi-2.jpgrizede-kacak-silah-imal-ve-ticareti-kapsaminda-7-supheli-yakalandi-1.jpgrizede-kacak-silah-imal-ve-ticareti-kapsaminda-7-supheli-yakalandi-3.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum