Rize'de Kaçan Boğa Trafiği Alt Üst Etti - VİDEO İZLE

Rize'de Kaçan Boğa Trafiği Alt Üst Etti - VİDEO İZLE
Rize'de kesilmek üzere hazırlanan kurbanlık boğa kaçarak, trafiği birbirine kattı.

Rize'nin Güneysu ilçesi Adacami Mahallesi’nde, kesilmek üzere hazırlanan kurbanlık boğa kaçarak, trafiği birbirine kattı. Trafiği yaklaşık bir saat felç eden boğayı bir vatandaş kamyonet ile sıkıştırarak yakaladı.

rizede-kacan-boga-trafigi-alt-ust-etti-(1).jpg

Adacami Mahallesi’nde bulunan bir çay fabrikasında kesilmek için bağlı olduğu yerden çözülen kurbanlık boğa tam o sırada kaçtı. Güneysu ile Rize merkezi birbirine bağlayan yola çıkan boğa yaklaşık iki saat trafiği olumsuz şekilde etkilerken, önüne çıkan araçlara zarar verdi. Kaçtıktan sonra yaklaşık 15 kilometre yol kat eden kızgın boğayı yol boyunca gören sürücüler önce şaşkınlık yaşadı. Ardından da çarpmamak için yavaşladı. Boğanın kaçması sırasında yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

rizede-kacan-boga-trafigi-alt-ust-etti-(3).jpg

rizede-kacan-boga-trafigi-alt-ust-etti-(2).jpg

Zincirliköprü köyüne kadar gelen boğa, Mehmet Kalender isimli vatandaş tarafından kamyonet ile sıkıştırılarak yakalandı. Yakalanan boğa, kamyonete bağlanıp sahibine teslim edildi. Boğayı yakalayan Kalender, “Evden kaçan boğayı gördüm. Yakalayacağım diye abimle arabaya binip boğayı takip ettik. Bir köşeye sıkıştırıp yularından tutarak yorulmuş boyayı araca bağladım” diye konuştu.

rizede-kacan-boga-trafigi-alt-ust-etti-(4).jpg

rizede-kacan-boga-trafigi-alt-ust-etti-(5).jpg

Boğanın sahibi Ali Kalender ise, “Boğayı kesmek için kesim yerine götürürken bir anda kaçtı. Üç kişiyi de yaralayan boğayı yakalayıp olduğu yerde kesmek zorunda kaldık. Çok şükür ki fazla bir yaralımız yok. Çok dikkat edilmesi gerekiyor” dedi.

rizede-kacan-boga-trafigi-alt-ust-etti-(6).jpg

rizede-kacan-boga-trafigi-alt-ust-etti-(7).jpg

rizede-kacan-boga-trafigi-alt-ust-etti-(8).jpg

rizede-kacan-boga-trafigi-alt-ust-etti-(9).jpg