Rize'de Kaçan Gollere K.Yaka'da Hakeme Tepki Var

Rize'de Kaçan Gollere K.Yaka'da Hakeme Tepki Var
2-2 berabere sona eren Ç.Rizespor - Karşıyaka karşılaşmasından sonra Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır kaçan gollere tepki gösterirken Karşıyaka'da ise maçın hakemine tepki var.

PTT 1. Lig’de Ç.Rizespor kendi saha ve seyircisi önünde Karşıyaka ile son dakikada bulduğu golle 2-2 berabere kaldı. karşılaşma sonrası teknik direktör Engin Korukır, kaçırdıkları gollere tepki gösterdi. 4-5 farklı galip gelecekleri karşılaşmadan beraberlikle ayrılmak zorunda olduklarını kaydetti.

“BU KADAR POZİSYONA GİRİYORSAN ATACAKSIN”

Karşılaşma sonrasında konuşan Ç.Rizespor teknik direktörü Engin Korukır, kaçırdıkları gollere tepki göstererek “Kaçırdığımız ve yediğimiz gollere bakıyorum. İlk yarı müthiş oynadık. Kısmetsiz goller yedik. Son dakikada beraberliği kurtarmamız moralimizi fazla bozmadı. 4-5 farklı bir maç olabilirdi. Pozitif bir oyun oynadık. Bu kadar pozisyona giriyorsan atacaksın” dedi.

“Futbol hata oyunudur, sevinip, üzüleceğiz” diyen Korukır “Sahamızda 3. maçta 90. dakikada gol attık. Kaybedilen bu puanları dışarıda telafi edeceğiz. Hakem ne gördüyse onu çaldı. Tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ç.Rizesporlu futbolculardan Murat Sözgelmez “Sayısız goller kaçırdık. Şanssız goller yedik. Biz bunu telafi edeceğiz. Manisa maçında 3 puan alarak herkesin sesini keseceğiz kimse arkamızdan konuşamayacak” derken, Cumali “Bu puan kayıpları telefi edeceğiz ve lig sonunda şampiyon olacağız” diye konuştu.

KARŞIYAKA CEPHESİNDE HAKEME TEPKİ

“HAKEMLER ADALETLİ OLMALI; ADALET DAĞITMALI”

Karşıyaka teknik direktörü Cihat Arslan maçın spor kamuoyu tarafından ligin en önemli maçı olarak gösterildiğini hatırlatarak “2 taraf da skor için uğraştı. Hakemler adaletli olmalı. Adaletli hak dağıtmalı. Diyelim ki Süper Ligi iki puanlı kaybettik. Bunun hesabını kim verecek? Maçtan sonra Ahmet Burak Solakel yere yığıldı. Hafıza kaybına uğradı. Bunun sorumlusu da hakemdir” ifadelerini kullandı.

Futbolcu Onur ise “Yediğimiz gole hep beraber itiraz ettik. Ne yazık ki gol geçerli sayıldı. Hakemler biraz daha vicdanlı olmalı” derken, Erdi ise “Geri düşmemiz bizi sıkıntıya soktu. Kazanabileceğimiz maçı maalesef berabere bitirdik” dedi.