Rize'de Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybeden Uzman Çavuş Kantaroğlu'nun Cenaze Tören Saati ve Defin Yeri Değişti

Rize'de Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybeden Uzman Çavuş Kantaroğlu'nun Cenaze Tören Saati ve Defin Yeri Değişti
Rize'de kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybeden ve Bayburt’ta defnedileceği belirtilen jandarma uzman çavuş Ömerhan Kantaroğlu’nun ailenin isteği üzerine Rize’nin Pazar ilçesinde defnedileceği bildirildi.

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde görevli Uzman Çavuş Ömerhan Kantaroğlu (26), geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bayburtlu olan ve Rize’nin Pazar ilçesinde yaşayan Kantaroğlu için yarın (18 Mayıs Perşembe) saat 11.00’de Rize İl Jandarma Komutanlığında tören düzenleneceği ve ailesinin isteği üzerine cenazenin Bayburt’ta defnedileceği belirtilmişti. Ailenin karar değiştirmesi ve cenazenin Rize’de defnedilmesini istemesi üzerine Kantaroğlu’nun cenazesinin Rize’nin Pazar ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Kantaroğlu için yarın (Perşembe günü) saat: 14.30’da Rize İl Jandarma Komutanlığında tören düzenleneceği ve İkindi Namazını müteakip Pazar ilçesindeki Sahil Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından cenazenin Pazar’da defnedileceği bilgisine ulaşıldı.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum