Rize'de kan aktı

Rize'de kan aktı
Rize'de akşam saatlerinde meydana gelen bıçaklamada 2 kişi yaralandı. Bıçaklama olayına karışan 2 kişi ise emniyet güçlerince yakalanarak gözaltına alındı.

Rize Merkez'de akşam saatlerinde meydana gelen bıçaklamada kan aktı.

Akşam saat 18.45'te Cumhuriyet Caddesi Ulusoy Yazıhanesi önünde henüz belirlenemeyen bir nedenle bıçaklama olayı gerçekleşti. 4 kişinin karıştığı olayda 2 kişi bıçaklanma sonucu yaralandı. Diğer 2 kişi ise emniyet güçlerince yakalanarak göz altına alındı.

Edinilen bilgiye göre bıçaklanan Cemil Feyiz (29) karın boşluğu ve sırtından aldığı 7-8 bıçak darbesi sonucu 82. Yıl Rize Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınırken, İsmail Tüfekçi (29) ise yüzünden yaralandı ve Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

82. Yıl Rize Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan Cemil Feyiz'in hayati tehlikesinin bulunduğu, bıçaklanan  İsmail Tüfekçi'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bıçaklama olayına karışan iki kişinin Ş.T. ve A. ...'nın ise polis ekiplerince yakalandığı öğrenilirken olayla ilgili soruşturma emniyet ekiplerince sürdürülüyor.

Bu arada bıçaklama olayına karışan Ş.T. ile hayati tehlikesi bulunan Cemil Feyiz'in teyze çocukları olduğu öğrenildi.