Rize'de Kanser Hastaları Umre'ye Gönderildi

Rize'de Kanser Hastaları Umre'ye Gönderildi
Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği'nin, Türk Hava Yolları sponsorluğunda başlattığı Kutsal Topraklarda Manevi Şifa Projesi kapsamında kanser hastaları Umre'ye gönderildi.

Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği Başkanı Dr. Nilüfer Emen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği olarak Rize Valiliğinin, hayırsever iş adamları ve bağışçıların katkılarıyla kanser hastalarına manevi destek için Kutsal Topraklarda Manevi Şifa projesini hayata geçirdiklerini anımsattı.

18-65 yaş arasındaki başvuru koşullarına uygun kanser hastalarından 7 kişiyi umre ziyaretine gönderdiklerini bildiren Emen, "Kanser hastalarını hayallerine kavuşturduk. Bir hafta kalacaklar, ibadetlerini yapacaklar. 18 Aralık'ta da geri dönecekler. İnşallah geri döndükleri zaman hastalıkla baş etme yetenekleri de daha fazla artmış olacak. Manevi destekle hastalıklarının gidişatında olumlu gelişme olacağını ümit ediyoruz" dedi.

Emen, projeye destek veren Rize Valisi Ersin Yazıcı ile eşi Hanife Yazıcı'ya, THY Genel Müdürü Temel Kotil'e ve hayırsever vatandaşlara da teşekkür etti.

rizede-kanser-hastalari-umreye-gonderildi-(3).jpg

Öte yandan, Rize Valiliği önünde gerçekleştirilen uğurlama programına ise Rize Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı, İl Müftüsü İsmail Yalçın, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ın eşi Pınar Karaman, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı'nın eşi Esma Çakıcı, İl Sosyal Proje Etüd Müdürü Esra Alemdaroğlu ile dernek gönüllüleri ve hasta yakınları katıldı.

rizede-kanser-hastalari-umreye-gonderildi-(2).jpgrizede-kanser-hastalari-umreye-gonderildi-(4).jpgrizede-kanser-hastalari-umreye-gonderildi-(1).jpg