Rize'de Kaptan Petrol Fiyatları %6 Düşürdü

Rize'de Kaptan Petrol Fiyatları %6 Düşürdü
Petrol Ofisi'nin Rize Bayisi olan ve Çaykur Rizespor Stadyumu yanında hizmet veren Kaptan Petrol Tüm Akaryakıt Ürünlerinde % 6'lık indirim yaptı.

Akaryakıt sektörünün Rize'deki duayenlerinden Kaptan Petrol'ün İşletme Müdürü Fatih Kaptan sektörün gidişatı ve %6 indirim kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu.

Pandemi koşulları, şehirler arası seyahat ve sokağa çıkma kısıtlamaları sebebi ile akaryakıt sektörünün olumsuz etkilendiğini ifade eden Fatih Kaptan; "Ülkemizde yaşanan kur dalgalanmaları sebebi ile, araç sahipleri ne zaman ve ne kadar yakıt alacağına karar veremez hale geldi. Bağlı olduğumuz Petrol Ofisi akaryakıt sektörüne ve araç sahiplerine destek olabilmek için Haziran ayı itibarı ile akaryakıt indirimi uygulamasını başlattı. Biz bu indirime ek, kendi inisiyatifimizi kullanarak Kaptan Petrol olarak fiyatlar düşse de çıksa da % 6 oranında indirim kampanyası başlattık." dedi.

kaptan-petrol-fiyatlari-dusurdu.jpg

Sektörde yaşanan mağduriyetin şehirler arası seyahat kısıtlamasının kaldırılması ile hafiflediğini ifade eden Kaptan; "Kaptan Petrol, sektörde Petrol Ofisi gibi Türkiye'nin tartışmasız lideri olan bir şirketin Rize bayisi konumunda. Bazı vatandaşlarımız fiyatlar nasıl bu denli düşük olabilir diye merak ediyor. Akaryakıt alırken çalışma arkadaşlarımıza da soruyor. Bu noktada vatandaşlarımız internet sitemiz http://www.kaptanpetrolrize.com dan detaylı bilgiyi alabilir. Öte yandan kısaca, akaryakıt indirimi yapabilen bir istasyonunun kira gideri olmayabilir, satış hacmi farklı olabilir ve maliyetleri düşük olabilir. Bunlar da hali ile fiyatlara yansır. Pandemi dönemi ile birlikte bizler markaya göre değil biraz daha vatandaşlarımızın bütçesine göre hareket etme kararı aldık. Halkımız ‘Ucuz yakıt arabama zarar verir.’ diye sakın düşünmesin, bize güvensin. Çünkü, Ağrı’daki akaryakıtın kalitesiyle Rize’deki, İstanbul’daki, ya da Ankara’daki akaryakıtın kalitesi aynıdır. Yeter ki lisanslı bayi olsun.” şeklinde konuştu.

kaptan-petrol-fiyatlari-yuzde-6-dusurdu-(2).jpgkaptan-petrol-fiyatlari-yuzde-6-dusurdu-(3).jpg