Rize'de Karafazlı Adaylığını Açıkladı

Rize'de Karafazlı Adaylığını Açıkladı
Karemet Karafazlı, Rize Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

2022 yılı Ocak ayında yapılacak olan seçimler için adaylığını açıklayan Karemet Karafazlı, odanın ilk kadın başkan adayı oldu.

Karafazlı yaptığı açıklamada; "Odamıza yeni bir vizyon kazandırmak ve projelerimizi hayata geçirmek için aday oldum. Arkadaşlarımla beraber çalışmalarımıza başladık. Ziyaret ettiğimiz üyelerimizden pozitif bir enerji aldık. Bizi çok sıcak ve samimi karşılayan üyelerimize teşekkür ediyorum. Mesleğimizi hak ettiği itibara ulaştırmak için aday oldum. Değişim ve dönüşüm için aday oldum. Ön yargıları yok etmek için aday oldum. Tüm Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile iletişim ve çalışma içerisinde olacağız. Ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlayacağız ve mesleki eğitim seminerleri düzenleyeceğiz. Sosyal etkinlikler düzenleyerek üyelerimizin kaynaşmasını sağlayacağız. Eleman ihtiyacının giderilmesi amacıyla meslek tanıtım günleri düzenleyeceğiz. Üniversite ve Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde akademik kurslar açacağız. Mesleğimizle ilgili yıpranma talebinin takipçisi olacağız. Odamıza bağlı tüm üyelerimizin sorunları ile yakinen ilgilenip, çözüm odaklı çalışmalar yapacağız. Odamıza veri tabanı oluşturup; şeffaf ve sorgulanabilir bir yapıya kavuşturacağız. Odamız bünyesinde araştırma geliştirme (AR-GE) birimi oluşturacağız” diye konuştu.

Karafazlı, üyelerin sağduyusuna güvendiğini ve desteklerini beklediğini kaydederek, "Destek üyelerimizden, hizmet bizden" dedi.