Rize'de Kazan Bekle Zamanı

Rize'de Kazan Bekle Zamanı
Çaykur Rizespor, Bank Asya 1. Lig'in 29. haftasında yarın akşamki karşılaşmada Kartalspor'u yenerek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Bank Asya 1. Lig'de yarın sahasında Kartalspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'un sportif direktörü Oğuz Aydın, maçtan galibiyetle ayrılarak zirve yarışı yapan rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceklerini söyledi.

KAZANIP RAKİPLERİN PUAN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEĞİZ

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde her maçın kendileri için final niteliğinde olduğunu belirterek, ''Kartalspor maçı da bu final maçlarından biri. Rakibimiz de biz de geçen hafta kaybettik. Onlar ligde kalma mücadelesinde bulundukları yerden kurtulmak istiyorlar. Biz ise Süper Lig yarışından kopmamak için kazanmak zorundayız. Artık puan kaybetme hakkımız yok. Kartalspor maçını kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz'' dedi.

MİTHAT - EVREN YOK, WEEKS YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Takımda sakat ve cezalı oyuncuların olduğunu ifade eden Aydın, ''Mithat Yaşar, sarı kart cezalısı olduğu, Evren Kürkçü ise sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Theo Weeks'in maç saatine kadar yetişmesi için yoğun tedavi uyguluyoruz. Yetişmesi zor gözüküyor. Oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Ancak kim oynarsa oynasın galibiyet dışında hiçbir şey düşünmüyoruz'' ifadelerini kullandı.

HENÜZ HERŞEY BİTMEDİ

Son haftalarda yaşanan puan kayıplarının camianın moralini bozduğunu kaydeden Aydın, ''Hepimiz kaybedilen puanlar için üzgünüz. Ancak henüz her şey bitmiş değil. Birlikteliğimizi korumalı ve kalan maçlarda kenetlenmeliyiz. Bu takım Süper Lig'e çıkmayı hak ediyor. Herkesin Süper Lig yarışında takıma destek olmasını bekliyoruz'' diye konuştu.