Rize'de Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Düzenlendi

Rize'de Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Düzenlendi
Rize İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Kent Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı düzenlendi.

Rize’nin genel güvenliğine ilişkin yürütülecek hizmetlerde toplumun katılımını ve desteğini sağlamak, güvenliğe ilişkin sorunları yerel düzeyde tespit etmek ve hizmetleri geliştirmek amacıyla İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda, güvenlik hizmetleri ve suçla mücadelenin sadece polis hizmetleri ekseniyle değil çok yönlü ve bütüncül bir şekilde yürütülmesi gerektiği suçla mücadelenin etkin kılınmasını toplumun, kurumların, güvenlik hizmetlerine etkin bir şekilde katılımı, desteği ve bilgilendirilmesi ile mümkün olacağı ifade edildi.

Toplantıda, asayiş, narkotik, çocuk, muhabere ve trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü sunularının ardından soru cevap kısmına geçildi. Katılımcılar tarafından dile getirilen sorunlara yönelik çözüm önerileri görüşüldü.

Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran başkanlığındaki toplantıya; İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’ın yanı sıra Rize Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanlığı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü yetkilileri ve mahalle muhtarları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

rize-il-emniyet-mudurlugu-topluk-destekli-polislik-sube-mudurlugu-tarafindan-kent-guvenlik-danisma-kurulu-toplantisi-duzenlendi..jpgrize-il-emniyet-mudurlugu-topluk-destekli-polislik-sube-mudurlugu-tarafindan-kent-guvenlik-danisma-kurulu-toplantisi-duzenlendi.-2.jpg