Rize’de Keşan Defilesi ve Resim Sergisi Düzenlenecek

Rize’de Keşan Defilesi ve Resim Sergisi Düzenlenecek
Moda tasarımcısı Hacere Orhan, yeni markası olan “HCR Keşaniye”ye ait “Geçmişin İhtiyacı Geleceğin İlham Kaynağı” başlıklı ilk kişisel sergisini Rize’de sanatseverlerle buluşturacak.

Kalkandere Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin organizasyonunda Rize Çay Çarşısı’nda yer alan Nalia Karadeniz Mutfağı Restoran’da Moda ve Sanat çalıştayı kapsamında HCR markasının kurucusu ve moda tasarımcısı Hacere Orhan'ın Keşan Defilesi, 31 Mayıs Çarşamba günü saat: 17.00’de düzenlenecek.

Programda ayrıca, Türkiye'nin çeşitli illerinden ünlü Ressamlar Aynur Kaplan, İ. Cemil Tamay, Pınar Şahan, Reyhan Uludağ, Senan Eynullayev, Tülay Deniz Gümüş, Uğur Mine Tamay, Vahid Novruzov ve Zuhal Başbuğ’un katılacağı resim sergisi yer alacak.

rizede-cay-carsisinda-kesan-defilesi-ve-resim-sergisi-duzenlenecek-1.jpg

rizede-cay-carsisinda-kesan-defilesi-ve-resim-sergisi-duzenlenecek-4.jpg

rizede-cay-carsisinda-kesan-defilesi-ve-resim-sergisi-duzenlenecek-7.jpg

rizede-cay-carsisinda-kesan-defilesi-ve-resim-sergisi-duzenlenecek-3.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.