Rize’de Keşfedilmeyi Bekleyen Büyüleyici Güzellik !

Rize’de Keşfedilmeyi Bekleyen Büyüleyici Güzellik !
Rize’nin Gündoğdu Bozkale Mahallesindeki şelale, doğa severler tarafından keşfedilmeyi bekliyor.

Rize Merkeze bağlı Gündoğdu Bozkale Mahallesinde denize 300 metre mesafede doğal güzellikleriyle öne çıkan şelale, doğal gölü ve eşsiz güzelliği ile dikkat çekiyor.

Rize’de gizli kalmış doğal güzellikler arasında yer alan 30 metre yükseklikten dökülen şelale doğal güzelliğiyle büyülerken, şelaleyi Rize Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulubü ile Bozkale Kültür Derneği keşfetti.

rize’nin-gundogdu-bozkale-mahallesindeki-selale,-doga-severler-tarafindan-kesfedilmeyi-bekliyor-(4).jpg

Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulubü (VDDK) Başkanı Emin Ali Kalcıoğlu, turizm elçiliğine devam ederek Rize’nin bilinmeyen değerlerini ortaya çıkarıp farkındalık yaratmak istediklerini kaydederek, “VDDK olarak turzim elçiliğine devam ediyoruz. Amacımız ilimizin bilinmeyen değerlerini ortaya çıkarmak ve farkındalık yaratmak. Bozkale Mahallesinde 30 metre yükseklikten gelin tülü gibi dökülen ve yürüyüş parkuru ile vahşi doğayı andıran bu güzellik bugüne kadar saklı kalmış. Bundan sonra doğaseverlerin böylesine mükemmel bir yeri boş bırakacağını ve bu güzellikleri görmeden buradan ayrılacaklarını düşünmüyorum. Kulübümüzün yetiştirdiği sporcularımızla birlikte yürüyüş parkurunda yürüyüşümüzü gerçekleştirdikten sonra buradan iple iniş gerçekleştirdik. Burada her şey doğal ve çok güzel bir ortam burası. Bizler de VDDK’da bir aile ortamı oluşmuşuz ve bu aile ortamında VDDk çatısı altında çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

rize’nin-gundogdu-bozkale-mahallesindeki-selale,-doga-severler-tarafindan-kesfedilmeyi-bekliyor-(6).jpgrize’nin-gundogdu-bozkale-mahallesindeki-selale,-doga-severler-tarafindan-kesfedilmeyi-bekliyor-(1).jpgrize’nin-gundogdu-bozkale-mahallesindeki-selale,-doga-severler-tarafindan-kesfedilmeyi-bekliyor-(2).jpgrize’nin-gundogdu-bozkale-mahallesindeki-selale,-doga-severler-tarafindan-kesfedilmeyi-bekliyor-(3).jpgrize’nin-gundogdu-bozkale-mahallesindeki-selale,-doga-severler-tarafindan-kesfedilmeyi-bekliyor-(5).jpg