Rize'de bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Rize'de bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
Rize’de meydana gelen bıçaklama olayında bıçaklanan 3 kişiden biri hayatını kaybetti.

Rize merkez Atatürk Caddesi Ali Metin Kazancı Lisesi karşısında meydana gelen olayda boğazından bıçaklanan Halil İbrahim Ak (25) kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Yaralanan Sedat S.S (24) ile Miraç B. (25) ise Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın zanlısı Mücahit K. (27) polis ekiplerince gözaltına alınırken olayın kira artışı yapılmak istenmesi nedeniyle meydana geldiği ve hayatını kaybeden Ak’ın teyzesinin Mücahit K’nın kiracısı olduğu öğrenildi.

Olay merkeze bağlı Paşakuyu Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde saat 19.30 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre ev sahibi Mücahit K. kirasını arttırmak istediği için kiracısı ile artışın fahiş olduğu nedeniyle tartışma yaşadı. Yaşanan tartışmanın ardından kiracının yeğeni Halil İbrahim Ak ve 2 arkadaşı ev sahibi Mücahit K. ile görüşmek için yanına geldi. Ak ile Mücahit K. arasındaki tartışma büyüyerek yerini kavgaya bıraktı. Bu esnada ev sahibi Mücahit K. belinden çıkardığı ekmek bıçağı ile Halil İbrahim Ak, Sedat S.S. ve Miraç B.’yi yaraladı.

Mücahit K. olay yerine gelen ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alınırken bölgeye 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Boğazından bıçak yarası alan Ak, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ak’ın arkadaşları Sedat S.S. ve Miraç B. ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili başlatılan geniş çapta inceleme devam ediyor.

rizede-bicakli-saldiri-1-olu-2-yarali.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı / AA / İHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
43 Yorum