Rize'de "Kişisel Gelişim ve Motivasyon" Konferansı Düzenlendi

Rize'de "Kişisel Gelişim ve Motivasyon" Konferansı Düzenlendi
Rize'de Genç Ufuk Fikir Kulübü tarafından “Kişisel Gelişim ve Motivasyon” konferansı düzenlendi.

Genç Ufuk Fikir Kulübü tarafından 2014 Yılı Etkinlikleri kapsamında "Üniversite-Öğrenci Uyum Süreci / Kişisel Gelişim ve Motivasyon Eğitimi" konulu konferansın 2.’si Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlendi.

Konferansa; Fakülte Dekanı Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu, Genç Ufuk Fikir Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ersoy, Fikir Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğretim üyeleri ile öğrencileri katıldı.

genc-ufuk-fikir-kulubu’nden-“kisisel-gelisim-ve-motivasyon”-konferansi-(3).jpg

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Faruk Sancar’ın “Üniversitemize hoş geldiniz” konuşmasıyla başlayan konferans psikolog Esra Alemdaroğlu’nun sunumlarıyla devam etti.

genc-ufuk-fikir-kulubu’nden-“kisisel-gelisim-ve-motivasyon”-konferansi-(5).jpg

Üniversite hayatına atılan ilk adımın psikolojisi üzerine dikkat çeken Alemdaroğlu, Üniversiteye geçiş sürecinde öğrencilerin hangi sıkıntılarla karşılaşacakları ve bu sıkıntıları nasıl alt edebilecekleri hususunda ipuçları verdi.

esra-alemdaroglu.20141117121706.jpg

Üniversitelerin sadece diploma veren bir kurum olarak görülmemesi gerektiğini dile getiren Alemdaroğlu “Kişisel gelişimin en üst düzeyde hayat bulacağı, kişilerin kendini yeniden keşfedebileceği yegâne yerler üniversitelerdir.” diyerek öğrencileri kulüpler, etkinlikler ve sosyalleşme adına aktif olmaya davet etti.

Mefküre Öğrenci Topluluğu tarafından da desteklenen ve ilgiyle takip edilen konferans plaket takdiminden sonra Rize Gençlik Merkezi’nin tanıtımlarıyla son buldu.

genc-ufuk-fikir-kulubu’nden-“kisisel-gelisim-ve-motivasyon”-konferansi-(2).jpg

genc-ufuk-fikir-kulubu’nden-“kisisel-gelisim-ve-motivasyon”-konferansi-(1).jpg

genc-ufuk-fikir-kulubu’nden-“kisisel-gelisim-ve-motivasyon”-konferansi-(6).jpg