Rize’de Kitap Fuarına Yoğun İlgi

Rize’de Kitap Fuarına Yoğun İlgi
Rize’de açılan ilk kitap fuarı “Rize Kitap Günleri”ne kitapseverler yoğun ilgi gösteriyor.

Rize Valilik binası önünde kurulan çadırda Elma Grup tarafından organize edilen “Rize Kitap Günleri” yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Rize Valiliğinin koordinesinde Rize Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün katkılarıyla Rize'de uzun süredir hayali kurulan ve uzun uğraşlar sonucu 16 Ekim’de açılışı yapılan “Rize Kitap Günleri” 26 Ekim’de sona erecek.

60 yayınevi, 60 yazar ve on binlerce kitabın vatandaşlarla buluşturulduğu, onlarca imza ve söyleşi programı düzenlenen fuara on binlerce ziyaretçi geldi. Fuardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar organizasyon için yetkililere teşekkür ederek, kitaba hasret kaldıklarını ve açılan bu fuarla Rize’de büyük bir eksikliğin giderildiğinden fuarın devam etmesini ve son olmamasını dile getirdiler.

rize’de-kitap-fuarina-yogun-ilgi-(2).jpgrize’de-kitap-fuarina-yogun-ilgi-(4).jpgrize’de-kitap-fuarina-yogun-ilgi-(5).jpgrize’de-kitap-fuarina-yogun-ilgi-(1).jpgrize’de-kitap-fuarina-yogun-ilgi-(18).jpgrize’de-kitap-fuarina-yogun-ilgi-(6).jpgrize’de-kitap-fuarina-yogun-ilgi-(11).jpgrize’de-kitap-fuarina-yogun-ilgi-(19).jpgrize’de-kitap-fuarina-yogun-ilgi-(17).jpgrize’de-kitap-fuarina-yogun-ilgi-(15).jpgrize’de-kitap-fuarina-yogun-ilgi-(7).jpgrize’de-kitap-fuarina-yogun-ilgi-(9).jpgrize’de-kitap-fuarina-yogun-ilgi-(12).jpgrize’de-kitap-fuarina-yogun-ilgi-(13).jpgrize’de-kitap-fuarina-yogun-ilgi-(10).jpgrize’de-kitap-fuarina-yogun-ilgi-(14).jpgrize’de-kitap-fuarina-yogun-ilgi-(15)-001.jpgrize’de-kitap-fuarina-yogun-ilgi-(16).jpgrize’de-kitap-fuarina-yogun-ilgi-(8).jpg