Rize'de Komedi ve Hakem Faciası "VAR"dı

Rize'de Komedi ve Hakem Faciası "VAR"dı
Spor Toto Süper Lig’in 32. Haftasında Rize’de Çaykur Rizespor - Galatasaray Süper Lig maçı değil TFF- MHK komedisi oynandı. Rize'de hakemler tarafından katledilen Çaykur Rizespor ve Çaykur Rizespor'un bir kez daha hakkının gasp edildiği bir maç "VAR"dı.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Çaykur Rizespor ile Galatasaray, Çaykur Didi Stadı’nda karşılaştı. Karşılaşmada 12 numaralı Sarı Kırmızılı formayı giyen maçın hakemi Serkan Çınar ile 13 numaralı formayı giyen VAR hakemi Alper Ulusoy'un golleriyle! Galatasaray 3-2 kazandı.

Rize'de TFF ile MHK'nın başrol oyuncuları olduğu komedide, maçın hakemi Serkan Çınar ile VAR hakemi Alper Ulusoy başrol oyuncularının adeta tetikçiliğini yaparak Çaykur Rizespor'un Galatasaray'a mağlup olması için ne gerekiyorsa onu yaptı. Mücadelede penaltıyla alakası olmayan 2 pozisyonda penaltıya VAR uyarısıyla hükmeden Serkan Çınar, Samudio'nun Emre Akbaba ile olan mücadelesinde de Yeşil Mavili oyuncuyu haksız yere kırmızı kartla cezalandırdı. Aynı hakem ilk yarının son dakikalarında ise Donk'un Azubuike ile çıktığı kafa topunun ardından iki oyuncu yere düştükten sonra Donk'un Azubuike'nin kafasını ayaklarıyla çift dalarak makas atarcasına sıkmasına ise seyirci kaldı. Galatasaraylı oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışına gönderemeyen Serkan Çınar, Çaykur Rizespor'un galibiyete çok yakın olduğu ve uzatma dakikalarına 2-1 önde girdiği anda 90+2'de hiçbir müdahalde bulunulmayan Onyekuru'nun kendisini yere bırakmasına VAR uyarısıyla penaltı vererek Galatasaray'ın beraberliği yakalamasını sağladı.

Karşılaşmadaki takdir haklarının tümünü de Galatasaray'dan yana kullanan Serkan Çınar, İstanbul›da oynanan Medipol Başakşehir - Çaykur Rizespor karşılaşmasında VAR hakemi olarak görev almış ve 90+2. dakikada VAR'dan penaltı verilmesi için hakem Hüseyin Göçek'e uyarıda bulunmuştu.

İŞTE TFF - MHK İŞBİRLİĞİ KOMEDİSİ MAÇIN ÖZETİ

rizespor---galatasaray-mac-ozeti.jpg