Rize'de Konser Özlemi!

Rize'de Konser Özlemi!
Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Gündoğdu şenliği programında Karadenizin sevilen sanatçısı Cengiz Kurtoğlu Sahne alacak...

Gündoğdu Fakülte Yaptırma ve Eğitim Kurumlarını Destekleme Derneği (Günfeder) başkanı Fahri Seymen Sak bu yıl Yıl 14–18 Temmuz Tarihileri Arasında ikincisi düzenlenecek olan Gündoğdu şenliği programın netleştiğini söyledi.

Fahri Seymen Sak “ geçen yıl ilkini düzenlediğimiz Gündoğdu Şenliği’nin ikincisinin hazırlılarına 4 ay önce başladık. Belediye başkanımız Süleyman Yıldız’ın desteği ile Günfeder olarak bu yılki Gündoğdu Şenliği’ni gerçekleştireceğiz. Amacımız Gündoğdu’nun kültürel değerlerini ön plana çıkarmak olacak. Hazırladığımız şenlik programında müzik eğlence programı ile birlikte kültürel ve spor alanında da dolu dolu olacak.” dedi

Gündoğdu olarak birlik ve beraberlik içinde neşe ve eğlencenin tavan yaptığı Gündoğdu’nun kültürel değerlerini tanıtıcı şenlik programının 14–15–16–17–18 Temmuz tarihleri arasında olacağını belirten GÜünfeder başkanı Sak “ bu yılki Gündoğdu şenliklerinde birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak. Bununla birlikte Rize bezi tanıtım defilesi, çay yarışması, Gündoğdu kavurmasını pekmezini ve diğer yöresel ürünlerini tanıtıcı etkinlikler, Veliköy’de eğitim paneli, Akpınar’da kaynaşma kahvaltısı gibi etkinlerin yanında birçok büyük firmanın katılacağı Gündoğdu Kültürel Fuarı olacak” ifadelerini kullandı.

Gündoğdu şenliklerine katkısı olan herkese ve şenlik organizasyon komitesine teşekkür eden Günfeder başkanı Fahri Seymen Sak Gündoğdu Şenliklerinde sahne alacak sanatçıların Cengiz Kurtoğlu, Yasemin Yıldız, Ali Erkan, Hüseyin Erbaş, Adnan Çakır, Tolga Kurtoğlu, Sinan Kurnaz, Salih Yılmaz, Melih Bayındır ve Ayhan Taşkıran olduğunu söyledi.

Şenliğin konser programı şöyle;

14 Temmuz Çarşamba - Sinan Kurnaz, Yasemin Yıldız

15 Temmuz Perşembe - Salih Yılmaz, Tolga Kurtoğlu

16 Temmuz Cuma - Hüseyin Erbaş, Melih Bayındır

17 Temmuz Cumartesi - Ali Erkan, Adnan Çakır

18 Temmuz Pazar - Cengiz Kurtoğlu, Ayhan Taşkıran