Rize’de Korkunç Tır Kazası 1’i Ağır 2 Yaralı

Rize’de Korkunç Tır Kazası 1’i Ağır 2 Yaralı
Rize’nin Gündoğdu bölgesinde meydana gelen kazada sürücüsünün kontrolünü kaybettiği tır, bir tır sürücüsü ile duran 3 tıra çarptı. Tırın sürüklediği ve ağır yaralanan tır sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Rize’nin Gündoğdu Bölgesi Bozkale Mahallesi girişinde meydana gelen tır kazasında A.Y. adlı tır sürücüsünün kontrolünü kaybettiği tır, bir başka tır sürücüsünü altına alıp sürükledi. Aynı tır park halinde bulunan 3 tıra da çarparak durabildi.

Edinilen bilgiye göre, kaza, 11.30 sıralarında meydana geldi.

Rize’den Çayeli istikametinde gitmekte olan A.Y. yönetimindeki 28 K 1221 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Bozkale Mahallesinde yemek molası vermek için park eden ve yol kenarındaki balık lokantasında yemek yemek için gitmekte olan İ.B. adlı tır sürücüsünü altına alarak sürükledi. Aynı tır yemek molası için yol kenarında park halinde bulunan 31 RA 24, 61 K 12295 ve 38 YU 105 plakalı 3 tıra çarptıktan sonra durabildi.

Kazaya neden olan tır sürücüsü A.Y.’nin hafif şekilde yaralı olarak kazadan kurtulduğu, tırın sürüklediği İ.B.’nin ise ağır bir şekilde yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

Kaza sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

rizede-tir-kazasi-3.jpgrizede-tir-kazasi-2.jpgrizede-tir-kazasi-1.jpgrizede-tir-kazasi-4.jpg

rizede-tir-kazasi-5.jpg

rize’de-korkunc-tir-kazasi-1’i-agir-2-yarali.jpg