Rize’de Koronavirüsten Ölü Sayısı 3’e Yükseldi!

Rize’de Koronavirüsten Ölü Sayısı 3’e Yükseldi!
Rize’de yeni tip koronavirüs teşhisi konulan 3 kişi hayatını kaybetti.

Rize’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından hayatını kaybedenlerin sayısının 3’e yükseldiği öğrenildi.

Kovid-19 virüsüne bağlı olarak kentteki hastanelerde tedavi gören N.K. ve F.T. adlı kadınların hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı.

Rize’ye özellikle yaş çay sezonu için başta İstanbul’dan olmak üzere şehir dışından gelen vatandaşlar tarafından yayılan Kovid-19 hastalığı nedeniyle kent genelindeki hasta sayısında artışlar yaşanırken yetkililerin tüm uyarılarına rağmen vatandaşların durumun ciddiyetini kavrayamadığı ve “Bana bir şey olmaz” mantığıyla hareket etmeye devam ettiği Rize’de, Kovid-19’a bağlı olarak ölümlerin artması ve hastalığın yayılması nedeniyle yeni sıkı tedbirlerin alınması ve karantina uygulanacak ilçe ve belde ile köy sayılarında artışlar yaşanması bekleniyor.

Bugün yağmur ve soğuk havanın etkili olduğu Rize’de sabah saatlerinde cadde ve sokaklarda insan topluluğuna rastlanmazken, öğleden sonra vatandaşların yine cadde ve sokaklarda dolaştığı ve banka önlerinde kuyruklar oluşturduğu görüldü.

Öte yandan emniyet ekiplerinin banka önlerinde sıra bekleyen vatandaşların sosyal mesafelerini korumaları için tedbirler aldığı görüldü.

akbank-onu-rize.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ
Rize'de Koronavirüs Tedavisi Gören 57 Kişi Taburcu Edildi

rize-akbank-onu.jpg