Rize’de Köseoğulları Ailecek Kan Bağışında Bulundular

Rize’de Köseoğulları Ailecek Kan Bağışında Bulundular
Rize’de Köse, Kösoğlu ve Köseoğlu soyadı altındaki Köseoğulları ailesi “Kan ver, bir cana hayat ver" sloganı altında bir araya gelerek kan bağış etkinliği düzenledi.

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla Kızılay’ın elindeki kan stoklarının erimesi nedeniyle kan bağışı için çeşitli etkinlikler düzenlenirken, Köseoğulları ailesi de düzenlediği kan bağış etkinliğiyle kan bağışında bulundular.

Köse, Kösoğlu ve Köseoğlu aileleri adına Filiz Kösoğlu tarafından organize edilen ve Tuzcuoğlu Memiş Ağa Parkı önündeki Kızılay’a ait Rize Kan Alma Birimine kan bağışında bulunulan etkinliğe vatandaşlar da duyarsız kalmayarak kan bağışında bulundu.

Kan bağış etkinliğine Ak Parti Derepazarı İlçe Başkanı Erkan Köse de yönetin kurulu üyeleriyle beraber katılım sağladı.

Köseoğlu ailesinden 25. kez kan bağışında bulunan ve "14 Haziran Dünya Kan Bağışçıları Günü"nde düzenlenecek törende 25 kez bağış yapanlara Türk Kızılayı tarafından verilmekte olan gümüş madalya ile ödüllendirilecek olan Kamil Köseoğlu, kan bağışında bulunmanın bir vatandaşlık görevi ve sosyal sorumluluk olduğunu belirterek, bugün bir başkasının ihtiyacı olan kanın yarın kendi ihtiyacımız olabileceğinin unutulmaması gerektiğini kaydetti.

Köseoğlu, kan bağışında bulunan akrabaları ile vatandaşlara da teşekkür ederek “Bugün bizlerin kan bağışında bulunduğumuz 15 dakika belki de bir başkasının bir ömrü olacaktır. Böylesine güzel bir düşünceyle gelin kan bağışında bulunun sizin 15 dakikanız başkasının bir ömrü olsun “ diye konuştu.

Köseoğulları ailesi tarafından birincisi düzenlenen “Kan ver, bir cana hayat ver" etkinliğine destek veren vatandaşlar ise pandemi dolayısıyla kan stoklarının azaldığı bir ortamda organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ederek, etkinliğin Rize'deki diğer köklü aileler ve dernekler için de örnek olması temennisinde bulundu.

TÜRK KIZILAY DOĞU KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ: KAN BAĞIŞÇILARI SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDAN MUAFTIR

Öte yandan Türk Kızılay Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi tarafından yapılan hatırlatmada kan bağışçılarının sokağa çıkma yasağından muaf oldukları ifade edilerek, kan bağışçılarının kanver.org adresinden randevu alarak kan bağışında bulunabilecekleri kaydedildi. Ayrıca kan bağışında bulunacakların Rize’de 0464. 217 12 92, Trabzon’da 0462. 321 32 41, Giresun’da 0454. 215 28 73, Gümüşhane’de 0456. 213 61 44 numaralı telefonlardan randevu alarak kan bağışında bulunabilecekleri belirtildi.

rize’de-koseogullari-ailecek-kan-bagisinda-bulundular-(2).jpgrize’de-koseogullari-ailecek-kan-bagisinda-bulundular-(6).jpgrize’de-koseogullari-ailecek-kan-bagisinda-bulundular-(1).jpgrize’de-koseogullari-ailecek-kan-bagisinda-bulundular-(3).jpgrize’de-koseogullari-ailecek-kan-bagisinda-bulundular-(4).jpgrize’de-koseogullari-ailecek-kan-bagisinda-bulundular-(5).jpgrize’de-koseogullari-ailecek-kan-bagisinda-bulundular-(7).jpgrize’de-koseogullari-ailecek-kan-bagisinda-bulundular-(8).jpgrize’de-koseogullari-ailecek-kan-bagisinda-bulundular-(9).jpg