Rize'de Kovid-19 Denetimleri Devam Ediyor

Rize'de Kovid-19 Denetimleri Devam Ediyor
Rize’de Vali Kemal Çeber öncülüğünde kent genelinde koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlerde bulunularak, maske ve sosyal mesafe konusunda uyarıda bulunuldu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında “Sağlık için, Hepimiz için” parolasıyla temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanlarına yönelik yapılan denetimler devam ediyor.

Denetimler, Rize Valisi Kemal Çeber öncülüğünde, Belediye Başkanları, Kaymakamlar, idari kurum müdürleri ve muhtarlarında katılımı ile tüm il genelinde gerçekleştirildi.

Vali Çeber, yapılan denetimlerin ardından yaptığı değerlendirmede, “Hafta içerisinde ilçelerimizi de ziyaret ederek denetimlerde bulundum. İl genelinde ve ilçelerimizde yaptığımız denetimlerde vatandaşlarımızın tedbirlere büyük oranda uydukları gördüm. İl olarak kurallara ne denli uyarsak o kadar güzel sonuçlar elde ederiz. Vatandaşlarımızdan ricamız kurallara uyma konusunda tedbirleri elden bırakmamalarıdır. “ ifadelerini kullandı.

Vali Çeber’e gerçekleştirmiş olduğu denetimlerde, eşi Neslihan Ayan Çeber de eşlik etti.

rizede-kovid-19-denetimleri-devam-ediyor-(1).jpgrizede-kovid-19-denetimleri-devam-ediyor-(2).jpgrizede-kovid-19-denetimleri-devam-ediyor-(3).jpgrizede-kovid-19-denetimleri-devam-ediyor-(4).jpg