Rize'de Köyde Yaşayanlara Ücretsiz Dağıtılmak Üzere Maskeler Muhtarlara Teslim Edilmeye Başlandı

Rize'de Köyde Yaşayanlara Ücretsiz Dağıtılmak Üzere Maskeler Muhtarlara Teslim Edilmeye Başlandı
Rize’de köyde yaşayan vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı yapılması için merkeze bağlı köy muhtarlarına maskeler teslim edilmeye başlandı.

Rize Valisi Kemal Çeber ve Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt’ün çalışmaları sonucunda temin edilen toplam 5200 maske ve 250 litre dezenfektan Merkez köy muhtarlarına dağıtıldı. Belli periyotlarda maske ve dezenfektan dağıtımına devam edileceği belirtildi.

Korona vrüsü salgını nedeniyle alınan önleyici tedbirler çerçevede maske ve dezenfektan dağıtımı yapılmaya devam ediliyor. Bu çalışma kapsamında Vali Çeber ve Başkan Türüt’ün çalışmaları neticesinde maske ve dezenfektandan oluşan sağlık malzemesi paketleri köy muhtarlarına dağıtılmak üzere Merkez Köylere Hizmet Birliğine temin edildi.

Merkez İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Fatih Topçu, Emin Kanbur ve Bayram Ali Çapoğlu’ndan oluşan heyet, Merkez Köylere Hizmet Birliğinde yapılan koordinasyonla temin edilen toplam 5200 maske ve 250 litre dezenfektandan oluşan sağlık malzemesi paketleri merkez köy muhtarlarına dağıttı.

rizede-koyde-yasayanlara-ucretsiz-dagitilmak-uzere-maskeler-muhtarlara-teslim-edildi-(2).jpgrizede-koyde-yasayanlara-ucretsiz-dagitilmak-uzere-maskeler-muhtarlara-teslim-edilmeye-baslandi.jpgrizede-koyde-yasayanlara-ucretsiz-dagitilmak-uzere-maskeler-muhtarlara-teslim-edildi-(3).jpgrizede-koyde-yasayanlara-ucretsiz-dagitilmak-uzere-maskeler-muhtarlara-teslim-edildi-(4).jpgrizede-koyde-yasayanlara-ucretsiz-dagitilmak-uzere-maskeler-muhtarlara-teslim-edildi-(6).jpg