Rize'de Köylere Hizmet Götürme Birliği 10 Sözleşmeli İşçi Alacak

Rize'de Köylere Hizmet Götürme Birliği 10 Sözleşmeli İşçi Alacak
Rize’de Köylere Hizmet Götürme Birliği, 10 sözleşmeli işçi alımı gerçekleştirecek.

Rize’de Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Merkez İlçe için 3, Çayeli 2, Güneysu 1, İkizdere 2, Fındıklı 2 olmak üzere 10 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Rize Valiliği Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği 2 inşaat mühendisi veya makine mühendisi ile 1 adet inşaat teknikeri, Çayeli 1 inşaat mühendisi veya makine mühendisi ve 1 inşaat teknikeri, Güneysu 1 inşaat mühendisi, İkizdere 1 inşaat mühendisi ve 1 inşaat teknikeri, Fındıklı 1 inşaat mühendisi ve 1 inşaat teknikeri olarak sözleşmeli personel alımı yapacak.

Adayların, 3 Şubat 2020 saat 17:00’ye kadar Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği ile İlçe Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. Giriş sınavı, sözlü olarak tek aşamada yapılacak.

Aşağıdaki ilan Rize Merkez için geçerlidir. İlçeler için kaymakamlıklardaki Köylere Hizmet Götürme Birliğine müracaatlar yapılmaktadır.

RİZE VALİLİĞİ MERKEZ İLÇE KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ SÖZLEŞMELİ İŞÇİ PERSONEL ALIM İLANI

AMAÇ VE KAPSAM

- Birliğimizin ihtiyaç duyduğu branşlarda; Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 08.01.2020 tarih ve 1 sayılı Birlik Encümen Kararı doğrultusunda ve 4857 sayılı İş Kanunu uyarınca belirli süreli sözleşmeli; 2 inşaat mühendisi veya makine mühendisi, 1 inşaat teknikeri toplam 3 adet personel istihdam edilecektir.

- Giriş sınavı, sözlü olarak tek aşamada yapılacaktır. Sözlü sınavda; adayların mesleki, genel kültür, yetenek, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, muhakeme gücü, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup olmadığı da göz önünde bulundurulacaktır.

- Adaylardan başvuru veya atama işlemleri için istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve göreve başlatılmaz. Göreve başlatılmış olsalar dahi iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında; 26.09.2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanun’unun ilgili hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

- Sözlü sınav sonucu http://www.rize.gov.tr/ adresinde “Duyurular” kısmında ilan edilecektir. Bu ilanlar tebligat mahiyetinde olacak adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI:

- 657 Sayılı Devlet memurları Kanunu’nun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak.

- Meslek adı İnşaat Mühendisi veya Makine Mühendisi olan pozisyonlar için, Üniversitelerin Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği veya Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.

- Meslek adı İnşaat Teknikeri olan pozisyon için, Üniversitelerin Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu İnşaat Bölümünden mezun olmak.

- İlan tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak.

- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

- Müracaat tarihi itibariyle aktif çalışan olmamak.

- Seyahat engeli olmamak.

- Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilmek.

- B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanabiliyor olmak.

- Autocad ve MS Office programlarına hakim olmak.

- İlan tarihi itibariyle son 6 ay Rize ilinde ikamet ediyor olmak. (İlan tarihinden sonra yapılan ikamet değişiklikleri dikkate alınmayacaktır)

- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

- Başvuru dilekçesi. (Dilekçe örneği başvuru sırasında temin edilebilir)

- Nüfus cüzdanı veya kimlik kartı fotokopisi.

- Özgeçmiş.

- Diploma veya mezuniyet belgesi.

- Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyan. (Beyanname örneği başvuru esnasında temin edilebilir)

- Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge.

- Varsa meslek belgeleri. (Eğitim sertifikası, kurs katılım belgesi vb.)

BAŞVURU ŞEKLİ

 Adayların 03.02.2020 tarihi,  saat 17:00’ye kadar Rize Valiliği Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığına ŞAHSEN müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.) 
 
BAŞVURU SONUCU

-Başvurusu kabul edilenlerin listesi,  http://www.rize.gov.tr/    adresinde ‘’Duyurular’’ kısmında ilan edilecektir. Valilik resmi web sitesinde yapılan ilan ve duyurular tebligat mahiyetinde olacak ve adaylara ayrıca posta, telefon vb. iletişim araçları ile tebligat yapılmayacaktır.  

SÖZLÜ SINAV 

Sözlü sınava ilişkin bilgiler (tarih, saat, sınav yeri), başvuruların tamamlanmasını takiben 5 işgünü içerisinde http://www.rize.gov.tr/ adresinde “Duyurular” kısmında ilan edilecektir. 

SINAV SONUNDA BAŞARILI OLACAK ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER

- Cumhuriyet Başsavcılığı adli-sicil belgesi

- Tam Teşekküllü Devlet Hastanesinden Sağlık Kurulu Raporu

- Mezun olduğu okul diplomasının aslı veya noter tasdikli sureti

- Nüfus Kayıt Örneği

- 2 Adet yeni çekilmiş fotoğraf

- Yerleşim yeri belgesi(İkametgâh belgesi) 

İRTİBAT 
Adres : Eminettin Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, 53100, Merkez/RİZE

(Rize Valiliği, Kat:1, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı)

Görevli Personel : Osman YAZICI

Telefon  : 464 213 06 25