Rize'de KPSS Şöleni

Rize'de KPSS Şöleni
Rize Lider Akademi KPSS kursu yaklaşan KPSS sınavı öncesinde RİSEDER desteğiyle İsmail Kahraman Kültür Merkezinde Öğretmen Adaylarına bilgilendirme ve motivasyon amaçlı kapsamlı bir eğitim programı gerçekleştirdi.

Programın sonunda KPSS adaylarına moral ve motivasyon içerikli bir eğlence düzenlendi. Eğlenerek konuları tekrar etme imkanı bulan öğretmen adaylarının son derece memnun olduğu örnek bir program gerçekleştirildi.

Rize’nin ilk KPSS kursu olarak eğitim faaliyetlerini Rize Lider Akademi bünyesinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Kurs Müdüresi Hidayet  Akbulut, programın son derece verimli geçtiğini ve katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Kurum Müdürü Mustafa Aziz Kazdal konuşmasında RİSEDER aracılığıyla programa katkı sağlayan tüm eğitimcilere, kurum personeline ve özellikle RİSEDER Başkanı Bülent Akbulut’a destekleri için teşekkür etti. Kurum adına RİSEDER’e plaket takdiminde bulunuldu.

Programda motivasyon içerikli bir konuşma yapan Rize İktisadi Sosyal Çalışmalar ve Eğitim Derneği Başkanı Bülent Akbulut, program sonunda yaptığı açıklamada RİSEDER olarak eğitimde her yerde olmayı ve ilimizde gerçekleştirilen eğitim alanındaki bütün çalışmalara destek olma çabası içerisinde bulunduklarını ifade etti.

Yoğun katılımın sağlandığı programın sonunda katılımcılarla beraber toplu fotoğraf çektirildi.

rize’de-kpss-soleni-(1).jpgrize’de-kpss-soleni-(2).jpgrize’de-kpss-soleni-(5).jpg