Rize'de Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının Şampiyonları Belli Oldu

Rize'de Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının Şampiyonları Belli Oldu
Rize’de düzenlenen 2023 Yılı Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvada erkekler kategorisinde Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kadınlar kategorisinde ise Rize Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu.

Rize’deki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin spor yapmalarını sağlamak ve kurumlar arası diyalogu geliştirmek amacıyla düzenlenen kurumlar arası erkek – kadın voleybol turnuvası sona erdi.

Yenişehir Spor Salonunda düzenlenen karşılaşmalar sonucunda erkeklerde Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Takımı şampiyonluğu kazanırken, Rize Milli Eğitim Müdürlüğü 2., Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ise 3. Oldu.

Kadınlarda ise Rize Milli Eğitim Müdürlüğü Bayan Voleybol Takımı, Rize Gençlik ve Spor Müdürlüğü Bayan Voleybol Takımına 3-0 üstünlük sağlayarak şampiyonluğa uzandı.

Dereceye girenlere ödülleri, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Ramazan Öztürk ile İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen verdi.

rizede-duzenlenen-2023-yili-kurumlar-arasi-voleybol-turnuvasi-sona-erdi-2.jpg

rizede-duzenlenen-2023-yili-kurumlar-arasi-voleybol-turnuvasi-sona-erdi-3.jpg

rizede-duzenlenen-2023-yili-kurumlar-arasi-voleybol-turnuvasi-sona-erdi-1.jpg

rizede-duzenlenen-2023-yili-kurumlar-arasi-voleybol-turnuvasi-sona-erdi-4.jpg

rizede-duzenlenen-2023-yili-kurumlar-arasi-voleybol-turnuvasi-kadinlar-finalinde-rakibini-3-0-yenen-rize-milli-egitim-mudurlugu-sampiyon-oldu-3.jpg

rizede-duzenlenen-2023-yili-kurumlar-arasi-voleybol-turnuvasi-kadinlar-finalinde-rakibini-3-0-yenen-rize-milli-egitim-mudurlugu-sampiyon-oldu-1.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.