Rize'de LGS Öğrencilerine Çevrim İçi Sınav Desteği

Rize'de LGS Öğrencilerine Çevrim İçi Sınav Desteği
Rize Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kentte LGS'ye girecek 8.Sınıf öğrencilerine yönelik çevrimiçi kazanım değerlendirme çalışması yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığının Haziran ayında yapmayı planladığı Liselere Giriş Sınavı (LGS)'na katılacak olan 8. sınıf öğrencilerinin kendilerini değerlendirmeleri amacıyla Rize Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çevrimiçi kazanım değerlendirme çalışması gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada il genelinde 1532 öğrencinin katıldığı çalışmada beceri temelli sorulara yer verildiği ifade edilerek, “Önümüzdeki haftadan itibaren sonuçları açıklanması planlanan değerlendirme çalışması ile öğrencilerimizin eksiklerini görmeleri, sınav tecrübesini yaşamaları ve heyecanlarını bir nebze de olsa yenmeleri amaçlandı.” denildi.

rizede-lgs-ogrenicilerine-cevrim-ici-sinav-destegi-(1).jpgrizede-lgs-ogrenicilerine-cevrim-ici-sinav-destegi-(2).jpgrizede-lgs-ogrenicilerine-cevrim-ici-sinav-destegi-(3).jpgrizede-lgs-ogrenicilerine-cevrim-ici-sinav-destegi-(4).jpgrizede-lgs-ogrenicilerine-cevrim-ici-sinav-destegi-(5).jpgrizede-lgs-ogrenicilerine-cevrim-ici-sinav-destegi-(6).jpgrizede-lgs-ogrenicilerine-cevrim-ici-sinav-destegi-(7).jpgrizede-lgs-ogrenicilerine-cevrim-ici-sinav-destegi-(8).jpgrizede-lgs-ogrenicilerine-cevrim-ici-sinav-destegi-(9).jpg