Rize'de Maç Sonu

Rize'de Maç Sonu
Çaykur Rizespor, Bank Asya 1. Lig'in 2. yarısının ilk maçında evinde ağırladığı Hacettepe ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonu Teknik Direktör Mehmet Şansal yaptığı açıklamada şunları kaydetti.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Şansal, kaybedilen iki puanın kendilerinde derin yara açtığını belirterek, "Hedefleri olan bir takım olarak çok kötü bir başlangıç yaptık. Bu iki puan gelecek hesaplarımız için bize büyük yara verdi. Maçın başında olmasa da son 15 dakikasında her iki takım da galip gelebilirdi. Çok pozisyonumuz var ama rakibin de direkten dönen bir topu var. Onu da kurtaramazdık. Genel manada çok arzu ettiğimiz kazanmayı stediğimiz bir maçtı. Kendi sahamızda oynadığımız bu maçımızı kazanamadık. Ama gerçekten kendi adıma üzgünüm. İlk dört maç için yaptığımız hesabı bozdu bu" dedi.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Yunus ise açıklamasında, "Puan kaybını tölere edebilecek seviyede değiliz. Ama arkadaşlarımız elinden geleni yaptı. Bir golümüz var. Çok uzaktık. Ofsayt mıydı bilmiyorum" diye konuştu.

Hacettepe Teknik Direktörü Erol Tok ise yaptığı açıklamada, aldıkları bir puana sevindiklerini kaydederek, "Oyunu bölüm bölüm oynadık. Bugün de çok iyiydik. Rize deplasmanında puan almamız bizim için sevindirici. Rize de maçı alabilirdi, biz de alabilirdik. Bir puanla ayrılıyoruz. Tabi güçlü bir rakip. Bizim bir görevimizde güçlü futbolcular yetiştirmek. Bugün futbolcularımız iyi de iş yaptı. Dediğim gibi aldığımız bir puana seviniyoruz" şeklinde konuştu.

Hacettepeli futbolcu Serkan ise açıklamasında, "Maçın sonunda biz de üç puan alabilirdik. Çaykur Rizespor da alabilirdi. Takım olarak tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Çok mücadele verdik" ifadelerini kullandı.