Rize'de Maç Sonu Korukır'dan İlginç Açıklama

Rize'de Maç Sonu Korukır'dan İlginç Açıklama
Rizespor'un 1-0 kazandığı Samsunspor karşılaşmasından sonra Teknik Direktör Engin Korukır'dan ilginç açıklamalar...

PTT 1. Lig'de sahasında Samsunspor'u 1-0 yenen Rizespor'da teknik direktör Engin Korukır, ligin ilk 5 maçında 10 puanın kendilerine göre az ama kötü olmadığını söyledi. Korukır, Rizespor'da işler iyi gitmiyor ve rakibe bol posizyon vererek kötü oynuyorsa bunun sorumlusu benim diyerek kazanılan bir maçtan sonra futbolcularına sahip çıkarak kendini sorumlu tuttu.

5 MAÇ 10 PUAN AZ AMA KÖTÜ DEĞİL

Korukır, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, maçın zor geçtiğini belirterek, ''İlk devre istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Değişikliklerden sonra top bizde kaldı. İyi işler yaptık. Son 10 dakika geri çekilme telaşı işimizi zorlaştırdı. Son dakikalarda pozisyon verdik. Beş maç 10 puan bize göre az ama kötü de değil'' dedi.

SUÇLU ARANACAKSA TEK SUÇLU BENİM

İşlerin iyi gitmemesinin sorumlusunun ve hataların kendisinin iyi uygulama yapamamasından kaynaklandığını dile getiren Korukır, ''Takım iyi çalışmıyorsa bunun sorumlusu benim. Eğer çok pozisyon veriyorsak bunun da sorumlusu benim. Çok fazla sakatımız var. Bunlar bizi doğal olarak etkiliyor. Tam kadro olunca elimiz daha da güçlenecek'' ifadesini kullandı.

SAMSUNSPOR CEPHESİ

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın ise oyun disiplininden taviz vermediklerini ifade ederek, ''Futbol felsefemiz var. Bu felsefeden vazgeçmeden sezon sonuna kadar sürdüreceğiz. Futbolcularımız bugün de Rizespor maçında oyun disiplinine bağlı ellerinden geleni yaptılar, 90 dakika hiç durmadan pozisyon arayan bir takım vardı. Çok sayıda gol pozisyonu bulduk ancak değerlendiremedik'' dedi.

Futbolcuların performansından çok memnun olduğunu vurgulayan Altın, ''Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum, deplasmanda dahi bizi yalnız bırakmadılar. Galip gelemediğimiz için onlardan özür diliyorum. İnşallah haftaya onları mutlu edeceğiz'' diye konuştu.