Rize'de Maçtan Sonra Kim Ne Dedi?

Rize'de Maçtan Sonra Kim Ne Dedi?
Ç.Rizespor-K.Erciyesspor maçından sonra her iki takımın teknik direktörleri ve futbolcuları neler söyledi? İşte Rİze'de maçtan sonra açıklamalar:

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Ç.Rizespor, kendi sahasında Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup etti, Rıza Çalımbay mutlu, rakipte Fuat Çapa ise hüzünlü!

MAÇI DAHA FARKLI KAZANIRDIK

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “İkinci maçımızda da bize destek olan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Maçın sonuna kadar desteklerini sürdürdüler. Bizim takımımızda sonuna kadar mücadele etti. Rahatlıkla galip geleceğimiz maçı son çeyrekte zora soktuk. İyi oyundu iyi şeyler yaptık. Son paslarda dikkatli değildik. Arkadaşlarımdan çok memnunum, hak ettiğimiz puanları aldık. Lig uzun bir maraton. Çok kaliteli oyunculara sahibiz. Milli maç arasında eksiklerimizi gidereceğiz. Hatalarımızı en aza indirmek için de çok çalışacağız. İstediğimiz pozisyonları bulduk. Son paslarda biraz daha başarılı olsaydık maçı daha farklı kazanırdık. Hatalarımızdan ders alıp daha iyi sonuçlar alacağız” diye konuştu.

RİZESPORLU FUTBOLCULARDAN ALİ ADNAN VE KORAY NE DEDİ?

ALİ ADNAN :

Maçın 7. dakikasında golü atan Iraklı oyuncu Ali Adnan, “Rizespor’u ve Rize halkını tebrik ediyorum. Allah'a şükür galip geldik. Bugün bir gol atacağımı düşünüyordum. Beni izlemeye annem babam gelmişti. Onlar tribündeydi. Bunun içinde ayrıca çok mutluyum” şeklinde konuştu.

KORAY :

Sahalarında iki maçta altı puan aldıkları için mutlu olduklarını belirten Rizesporlu oyuncu Koray, “Oyun içinde küçük hatalar yaptım. Hocam beni bunlardan dolayı uyardı. Bu hataların olmaması için daha çok çalışacağım” dedi.

KAYSERİ ERCİYESSPOR CEPHESİ

KENDİ KENDİMİZİ OYUNDA HIRPALADIK

Kayseri Erciyes Teknik Direktörü Fuat Çapa ise, iyi bir mücadele sergilediklerini vurgulayarak, “Maç boyunca iyi mücadele ettik. Rakip hemen maçın başında golü buldu. İkinci yarıda ise kontratakla bir gol yedik. Beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Akhisar maçı ile bu mağlubiyeti affettireceğiz. İyi mücadele eden bir takımız. Defansif alanda ve orta sahada eksiklerimiz olduğunu bu maçta gördük. Biz kendi kendimizi oyunda hırpaladık. Rakip bizi fazla hırpalamadı” şeklinde konuştu.

KAYSERİ ERCİYESSPORLU FUTBOLCULAR NE DEDİ?

Kayseri Erciyessporlu oyuncu Cem Can, maça kötü başladıklarını söyleyerek, “İstediğimiz gibi oyuna başlayamadık. İkinci yarıda daha fazla oyunu istedik. Pozisyonlarımız vardı değerlendiremedik. Yeni bir takımız önümüzde milli takım arası var. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

Bu maçtan puan ve puanlar almak için Rize’ye geldiklerini belirten Ekrem, “Oyuna iyi başlayamadık. Çaykur Rizespor çok baskılı başladı. Geriye düştük. Bulduğumuz pozisyonları gole çevirmedik” dedi.