Rize'de Maçtan Sonraki Açıklamalar

Rize'de Maçtan Sonraki Açıklamalar
Ç.Rizespor'un kendi evinde Elazığspor'u 3-1 mağlup ettiği maçtan sonra her iki takımın teknik direktörleri de açıklamada bulundu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ç. Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, ligde kaldıkları için mutlu olduklarını belirterek, “39 puanda bize yetebilirdi. Bunun için çalıştık ama son maçı da kazanarak 42 puana ulaştık. Bu takımın hedefi ligde kalmaktı ve bunu başardığımız için mutluyuz. Herkes kötü günde destek verdi. Başkanımızdan yönetim kuruluna kadar destek verdi. Zaman zaman kırgınlıklar olsa da arkaya atıp devam etmek lazım. İnşallah gelecek sezon takviyelerle daha iyi işler olur" dedi.

RİZESPORLU FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Ç.Rizesporlu futbolcu Ali Adnan ise basın toplantısına maçta attığı golden sonra üzerinde sergilediği 'Soma' yazılı tişörtü ile geldi. Golden sonra formayı çıkardığı için sarı kart gördüğünü hatırlatan Ali Adnan, "Hiç üzülmedim. Soma için, facia için Türk halkı için, Irak halkı olarak çok üzüldük. İnşallah bizim ülkelerimizde bir daha böyle sıkıntılar olmasın" şeklinde konuştu.

ali-adnan.jpg

Ç.Rizesporlu futbolcu Sezer Özmen ise Soma'da yaşanan facia nedeniyle etkilendiklerini ve istedikleri futbolu oynayamadıklarını, ikinci yarıda biraz daha iyi oynayarak sezonu galibiyet ile kapattıklarını söyledi.

ELAZIĞSPOR CEPHESİ

Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğu ise iki üzüntüyü bir arada yaşadıklarını vurgulayarak, “Buraya tam kadro olarak gelemedik. İzin alan kulüpten ayrılan arkadaşlarımız vardı. Alt yapıdan oyuncu aldık. Bir araya hiç gelemeyen 11 ile sahaya çıktık. Oynadığımız oyun kazanmaya yetmedi. Hakem hatalarının yüksek olduğu bir maç oynadık. Sıcaktan etkilendiklerini düşünüyorum. Biz de kenardan sağlıklı görmemiş olabiliriz. Ç.Rizespor ikinci yarı daha iyi oynayarak galibiyeti hak etti. İnşallah gelecek sezon Ç.Rizespor daha iyi sonuçlar alarak iyi yerlerde olur. Elazığspor da inşallah bir yıl aradan sonra geriye döner" diye konuştu.

Elazığsporlu kaleci Zülküf Akgül de Soma’da yaşanan maden faciasından ve ligden düşmenin verdiği üzüntüyü yaşadıklarını söyledi.