Rize’de “Madde Bağımlılığı ve Gençlik” Konferansı Düzenlenecek

Rize’de “Madde Bağımlılığı ve Gençlik” Konferansı Düzenlenecek
İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömer Miraç Yaman tarafından Rize’de “Madde Bağımlılığı ve Gençlik” Konferansı verilecek.

Rize’de madde bağımlılığının önüne geçmek ve zararlı alışkanlık kullanımı ile sonuçları hakkında insanları duyarlılaştırmak için Rize Gençlik Merkezi Gençlik Kulubü Derneği konferans düzenlenecek.

Rize’de "Hayata Gülümseyen Gözler" projesi kapsamında 20 Nisan 2015 Pazartesi günü saat: 11.00 ve 14.00’da 2 oturum halinde İsmail Kahraman Kültür Merkezi Küçük Salonda düzenlenecek programda İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömer Miraç Yaman, "Madde Bağımlılığı ve Gençlik" Konferansı verecek.

2014’ün Ekim ayında Gençlik ve Spor Bakanlığı 2. Dönem Proje çağrı dönemi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Denetim Serbestlik Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü kurumları paydaşlığında Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Proje ekibince madde bağımlılığına karşı hazırlanan “Hayata Gülümseyen Gözler” adlı projede ön protokolde imzaların atılmasıyla “Hayata Gülümseyen Gözler” adlı proje faaliyete geçirilmişti.