Rize'de Mahalleler Arası Yiğit Demirel Futbol Turnuvası düzenlenecek

Rize'de Mahalleler Arası Yiğit Demirel Futbol Turnuvası düzenlenecek
Rize Belediyesi tarafından “Mahalleler Arası Yiğit Demirel Çocuk Futbol Turnuvası ve Şenliği” düzenlenecek.

Rize Belediyesi, üzerine kale direği devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Çaykur Rizespor'un altyapı oyuncusu Yiğit Demirel anısına futbol turnuvası düzenleyecek.

2-4 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan 18 mahalle takımının yer alacağı turnuvada takımların teknik direktörlüğünü mahalle muhtarları yapacak.

7 ile 10 yaş arası çocukların oynayacağı turnuvanın açılış karşılaşması 2 şubatta Şenol Birol Tesisleri’nde, final maçı ise palyaço gösterileri, çeşitli eğlenceler ve ikramların eşliğinde 4 şubatta Rize Belediyesi Portakallık Sosyal Tesisi Halı Sahası’nda (Yeşil Alan Yanı) düzenlenecek.

rizede-mahalleler-arasi-yigit-demirel-futbol-turnuvasi-duzenleniyor.jpgrizede-mahalleler-arasi-yigit-demirel-futbol-turnuvasi-duzenlenecek.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.