Rize'de Mavi Şehir Projesi Ne Oldu? İşte Cevabı...

Rize'de Mavi Şehir Projesi Ne Oldu? İşte Cevabı...
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Çay TV’de katıldığı canlı yayında Mavi Şehir Projesi ile ilgili ilginç söylemlerde bulundu.

25. Saat programının yapımcısı ve sunucusu İbrahim Eksilmez’in “Efendim Mavi Şehir Projesi ne oldu?”sorusuna AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal AhhhAhhh diye cevapladı.

img_2642.png

 

İşte Program içerisinde Mavi Şehir Projesi’nin geçtiği o konuşmalar...

 

İBRAHİM EKSİLMEZ: “Seçim döneminde Rize stüdyolarından yaptığımız programda sizin bir projeniz vardı. projeyi anlatırken sizin gözleriniz parlıyordu. Mavi Şehir Projesi’ni anlatırken çok heyecanlıydınız ki program sonrasında da o projeyi bir saat anlattınız. Ne oldu efendim Mavi Şehir Proje’niz?”

 

HASAN KARAL: “Ahhh Ahhh diyeyim, daha da bir şey söylemeyeyim..!

 

İBRAHİM EKSİLMEZ: “Yani ben bundan şunu mu anlayayım?”

 

HASAN KARAL: “Siz ne anlarsanız anlayın. Necip Fazıl’ın bir sözü var: “Ciğerimden kan çektim, mürekkep olarak yazdım”… İşte bu Mavi Şehir Projesi ile alakalı süreçte yaşadıklarımızda benzer bir durum arz ediyor. Ben daha konuşmak istemiyorum.”

 

HASAN KARAL: “Bu projelerin oturulup konuşularak ortak aklın ortaya konduğu projelerdir. Ama bunların takip edilmesi gerekiyor. Bunları takip etmesi gereken kurum ve kuruluşların bu takibi harfiyen yerine getirmesi gerekiyor. Bunlar gecikince bu gecikmelerden medet umanlardan olayı yargıya taşıyanlar oldu. Yargının verdiği bazı kararlar da oldu. Sonuçta iş şu veya bu şekilde gecikti.”