Rize'de Mazlumlara Dua, Filistin’e Vefa İçin Sabah Namazında Dua, Cuma Namazında Gıyabi Cenaze Namazı

Rize'de Mazlumlara Dua, Filistin’e Vefa İçin Sabah Namazında Dua, Cuma Namazında Gıyabi Cenaze Namazı
Rize'de yarın (Cuma günü) sabah namazının ardından Şeyh Camide “Mazlumlara Dua, Filistin’e Vefa” programı düzenlenecek, Cuma Namazının ardından Sahil Camide gıyabi cenaze namazı kılınacak

Rize İl Müftülüğü tarafından terör örgütlerine karşı güvenlik güçlerinin yaptığı operasyonlarda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz ve Filistin’de katledilen masumların ruhları, yaralananların şifa bulması, tüm dünya mazlumlarının zalimlerin zulmünden kurtulması, Kudüs başta olmak üzere tüm İslam beldelerinin huzur ve sükûnu için 13 Ekim Cuma (yarın) sabah namazında Rize’deki tüm camilerde dualar edilecek, aynı zamanda aziz şehitlerimiz için okunan hatimlerin de duası yapılacak.

Rize İl Müftülüğü, tüm vatandaşları 13 Ekim Cuma sabah namazında tüm camilerde gerçekleştirilecek sabah namazı buluşmasına ve yapılacak olan dualara katılmaya çağırdı.

İl Müftüsü Naci Çakmakçı da Şeyh Camii’nde düzenlenecek “Mazlumlara Dua, Filistin’e Vefa” programına katılarak dua edecek.

Rize'de ayrıca yarın Sahil Camii’nde cuma namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılınacak.

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.