Rize’de Mehmetçik ve Filistin için sabah namazında dua edildi

Rize’de Mehmetçik ve Filistin için sabah namazında dua edildi
Rize’deki camilere sabah namazını kılmak üzere gelen vatandaşlar "Mazlumlara Dua, Filistin'e Vefa" sabah namazı buluşması kapsamında Mehmetçik ve Filistin için dua etti.

Terör örgütlerine karşı güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarda şehit olan Mehmetçik ile İsrail'in Filistin'e uyguladığı ablukada hayatını kaybeden vatandaşlarla yaralanan vatandaşların şifa bulması, yeryüzündeki mazlumların zulümden kurtulması, Kudüs başta olmak üzere tüm İslam beldelerinin huzur ve sükun bulması için Rize’de de "Mazlumlara Dua, Filistin'e Vefa" sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.

Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı’nın Şeyh Camii’ndeki programa katılarak dua ettiği buluşma programında kent genelindeki tüm camilerde vatandaşlar ellerini semaya açarak duada bulundu.

rizede-camilerde-mehmetcik-ve-filistin-icin-dua-edildi-1.jpg

rizede-camilerde-mehmetcik-ve-filistin-icin-dua-edildi-2.jpg

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum