Rize’de Meme Kanseri Etkinlikleri Düzenlendi

Rize’de Meme Kanseri Etkinlikleri Düzenlendi
1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında, Rize İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı sağlık kuruluşları tarafından meme kanserine dikkat çekmek, halkı bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında Rize İl Sağlık Müdürlüğü ve Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Rize Belediyesi Meclis Salonunda "Kansere Değil Hayata Şans verin" konulu bayanlara yönelik farkındalık eğitimi yapıldı.

Ayrıca Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin destekleriyle Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde stand açılarak polikliniklerde bekleyen hastalara broşürler dağıtılarak meme kanseri farkındalık çalışmaları yürütüldü.

Kentte ayrıca, İlçe Sağlık Müdürlükleri, Toplum Sağlığı Merkezlerinde de çeşitli etkinlikler ve halk eğitimleri düzenlenerek meme kanseri farkındalık çalışmaları yapıldı.

rize’de-meme-kanseri-etkinlikleri-duzenlendi-(12).jpgrize’de-meme-kanseri-etkinlikleri-duzenlendi-(2).jpgrize’de-meme-kanseri-etkinlikleri-duzenlendi-(3).jpgrize’de-meme-kanseri-etkinlikleri-duzenlendi-(1).jpgrize’de-meme-kanseri-etkinlikleri-duzenlendi-(10).jpgrize’de-meme-kanseri-etkinlikleri-duzenlendi-(9).jpgrize’de-meme-kanseri-etkinlikleri-duzenlendi-(8).jpgrize’de-meme-kanseri-etkinlikleri-duzenlendi-(11).jpg