Rize'de Menderes Bulvarı Güvercinlere Kaldı, Polisler Denetimlerini Sürdürdü

Rize'de Menderes Bulvarı Güvercinlere Kaldı, Polisler Denetimlerini Sürdürdü
İçişleri Bakanlığınca koronavirüsle mücadele kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla Rize’de boş caddeler ve yollar güvercinlere kaldı.

İçişleri Bakanlığınca yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında Cuma akşamından başlayıp 7 Aralık Pazartesi sabahı 05.00’a kadar devam edecek olan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Rize’de cadde ve sokaklar bomboş kaldı.

Kentte kısıtlamanın dışındaki günlerde araç yoğunluğunun olduğu Menderes Bulvarı ve çevresinde güvercin yoğunluğu dikkat çekti.

Karayolunda ve caddelerde gönüllerince yemlenen güvercinlerin görüntüsü güzel manzaralar oluşturdu. Menderes bulvarındaki araç ve egzoz sesi ise yerini güvercinlerin cıvıltılarına bıraktı.

Öte yandan Rize İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri de aynı güzergahta konumlanarak denetimlerini sürdürdü. Ekipler tarafından tüm araçlar tek tek durduruldu. Kontrol noktasında durdurulan araçlardaki sürücü ve yolcuların GBT sorguları yapılırken izin belgeleri de kontrol edildi. İzin belgesi bulunmayan sürücülere ise cezai işlem uygulandı.

Polis ekipleri, araçlarda bulunan vatandaşlardan salgın kapsamında alınan tedbirlere uymaları hatırlatmasında bulundu.

rizede-menderes-bulvari-guvercinlere-kaldi-(20).jpgrizede-menderes-bulvari-guvercinlere-kaldi-(7).jpgrizede-menderes-bulvari-guvercinlere-kaldi-(8).jpgrizede-menderes-bulvari-guvercinlere-kaldi-(11).jpgrizede-menderes-bulvari-guvercinlere-kaldi-(21).jpgrizede-menderes-bulvari-guvercinlere-kaldi-(18).jpgrizede-menderes-bulvari-guvercinlere-kaldi-(19).jpgrizede-menderes-bulvari-guvercinlere-kaldi-(13).jpgrizede-menderes-bulvari-guvercinlere-kaldi-(16).jpgrizede-menderes-bulvari-guvercinlere-kaldi-(1).jpgrizede-menderes-bulvari-guvercinlere-kaldi-(3).jpgrizede-menderes-bulvari-guvercinlere-kaldi-(2).jpgrizede-menderes-bulvari-guvercinlere-kaldi-(4).jpgrizede-menderes-bulvari-guvercinlere-kaldi-(5).jpgrizede-menderes-bulvari-guvercinlere-kaldi-(6).jpgrizede-menderes-bulvari-guvercinlere-kaldi-(23).jpg