Rize'de Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü Pazar Günü Açık Tutulacak

Rize'de Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü Pazar Günü Açık Tutulacak
Rize Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürlüğü, pazar günü gerçekleştirilecek olan 2023 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) oturumları dolayısıyla merkez ilçe nüfus müdürlüğünün açık tutulacağını duyurdu.

Rize Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 23 Temmuz 2023 tarihinde uygulanacak olan 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Eğitim Bilimleri oturumu için 23 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak olan 2023 Kamu Personel Seçme Sınavına (2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik) katılacak adaylardan, Nüfus Cüzdanını veya T.C. kimlik kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adaylar için "Sınava Giriş Belgesi" ile 1 adet biyometrik fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni kart düzenleninceye kadar geçerli olacak "Geçici Kimlik Belgesi” verilmesi ve MERNİS nüfus bilgilerinde sorun olan öğrencilerin bilgi güncelleme işlemlerinin yapılabilmesi için Rize Valiliği binasında yer alan Rize Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü 23 Temmuz 2023 Pazar günü 07:00-14:30 saatleri arasında açık bulundurulacak. Konu hakkında açıklama Rize Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürlüğünden yapıldı.

İşlemlerin randevusuz yapılacağı kaydedilen açıklamada, “2023 Kamu Personeli Seçme Sınavına katılacak adayların TC Kimlik Kartı başvurularının alınması amacıyla Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğümüz 23 Temmuz Pazar günü 07.00 – 14.30 saatleri arasında açık bulundurulacaktır. Adayların mağdur olmaması için TC Kimlik Kart bedelini başvurudan önce yatırmaları ve son altı ay içerisinde çekilmiş bir adet biyometrik fotoğraf ile birlikte sınav merkezi olan Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.