Rize’de Meslek Lisesi Öğrencileri İhtiyaç Sahibi Ailelerle Buluşuyor

Rize’de Meslek Lisesi Öğrencileri İhtiyaç Sahibi Ailelerle Buluşuyor
Rize'de Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Tophane mahallesindeki ihtiyaç sahipleri ile buluştu.

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesi kapsamında Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Tophane mahallesindeki ihtiyaç sahipleri ile buluştu.

Tophane Mahallesi muhtarı Abdurrahman Koçali ihtiyaç sahibi aileleri belirledikten sonra okul idaresi yapılabilecek yardımlar konusunda ailelerle görüşmede bulundu.

Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek-İçecek bölümü öğrencileri Tophane mahallesindeki ihtiyaç sahibi Abanoz Ailesinin evini öğretmenlerle ziyaret etti.

Ailenin evinin döşemesinin, boyasının yenilenmesine, koltuk takımının değiştirilmesine karar verildi.

İkinci aile olan Civelek ailesinin kanser hastası olan annesi Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hasta ve Yaşlı Hizmetleri bölümü öğrencileri tarafından ziyaret edilerek, hastanın tansiyonu bakıldı, gerekli bilgilendirme yapıldı.

Ayrıca uygulama anaokulumuzda pişen yemekten kalırsa hasta anneye verilmesine karar verildi.

Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nilgün Dülger "Bu proje ile öğrencilerimizin merhamet duygusunu geliştirirken ihtiyaç sahibi ailelerin bir nebze olsun sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin ihtiyaç sahibi ailelerden aldığı dua her şeye değer" dedi.

rize’de-meslek-lisesi-ogrencileri-ihtiyac-sahibi-ailelerle-bulusuyor-(1).jpgrize’de-meslek-lisesi-ogrencileri-ihtiyac-sahibi-ailelerle-bulusuyor-(2).jpgrize’de-meslek-lisesi-ogrencileri-ihtiyac-sahibi-ailelerle-bulusuyor-(3).jpgrize’de-meslek-lisesi-ogrencileri-ihtiyac-sahibi-ailelerle-bulusuyor-(4).jpg

rize’de-meslek-lisesi-ogrencileri-ihtiyac-sahibi-ailelerle-bulusuyor-(5).jpg

rize’de-meslek-lisesi-ogrencileri-ihtiyac-sahibi-ailelerle-bulusuyor-(7).jpg