Rize'de Meydan'dan Sonra Yeniköy de Asfaltlandı

Rize'de Meydan'dan Sonra Yeniköy de Asfaltlandı
Rize Belediyesi, tepki çeken Cumhuriyet Meydanından sonra Yeniköy Mahallesini de asfaltladı.

Rize'de asfaltı bozulduğundan yolların köstebek yuvasına dönmesi nedeniyle tepki çeken bölgeler tek tek asfaltlanıyor. Rize Belediyesi, Cumhuriyet Meydanından sonra Yeniköy Mahallesinde de asfalt dökümünü gerçekleştirdi.

rize-caddeleri-bozuk-yollar-(3)-001.jpg

Her iki bölge de kısa bir süre önce habere konu olmuş ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, kendisine yöneltirilen eleştirilere sosyal medyadan “Meydan Projesinin başlayacak olması ile Yeniköy Mahallesi’nde devam eden Timya Vadisi Projesi dolayısıyla ağır tonajlı iş makinalarının bölgede çalışması nedeniyle asfalt dökmenin ekonomik anlamda kayıp olacağından gereksiz olduğu ve eleştirilerin kasti olarak yapıldığı” şeklinde cevap verdikten sonra sosyal medyadan da bu açıklamalar tepki almıştı. Aradan kısa bir süre geçmesinin ardından önce Cumhuriyet Meydanında ardından Yeniköy Mahallesinde asfatlama çalışmalarının yapılması memnuniyet yarattı.

asfalt-yenikoy-mahallesi-(3).jpg

Yeniköy Mahallesi Pazar Caddesi Hamamderesi güzergahında bozulan yollara asfalt dökme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kasap, belediyeye kazandırdıkları yeni asfalt tesisi sayesinde bu yıl sezon sonuna kadar 40 bin ton asfalt dökmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Asfalt çalışmalarının mevsimsel olarak bakıldığında yaz aylarında yapılabilen çalışmalar olduğunu belirten Başkan Kasap, Rize Belediyesi olarak 2016 yılının asfalt sezonunu havaların da ısınmasıyla birlikte bir hafta önce açtıklarını, asfalt çalışmalarının yoğun bir şekilde aralıksız devam edeceğini ifade etti.

asfalt-yenikoy-mahallesi-(6).jpg

“Mahallelerimizde yapmış olduğumuz toplantılarımızda muhtarlarımızdan bozuk olan yoların yapılması konusunda talepler almıştık. Almış olduğumuz notları öncelik sırasına göre değerlendiriyoruz” şeklinde konuşan Başkan Kasap, “Oluşturmuş olduğumuz yeni asfalt tesisimiz sayesinde bu yıl sezon sonuna kadar 40 bin ton asfalt dökmeyi hedefliyoruz. Mahallelerimiz bu yıl havalar güzel oldukça asfalt hizmetimizden faydalanacaktır” dedi.

rize-caddeleri-bozuk-yollar-(8)-001.jpgasfalt-yenikoy-mahallesi-(4).jpgrize-caddeleri-bozuk-yollar-(2)-001.jpgasfalt-yenikoy-mahallesi-(8).jpg

rize-caddeleri-bozuk-yollar-(4)-002.jpgasfalt-yenikoy-mahallesi-(1).jpgasfalt-yenikoy-mahallesi-(7).jpgasfalt-yenikoy-mahallesi-(5).jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

İki Yüzlü Rize !