Rize’de MHP’li Belediye Başkanı AK Parti’nin Projesini Sahiplendi

Rize’de MHP’li Belediye Başkanı AK Parti’nin Projesini Sahiplendi
İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, ilçede AK Parti Belediyesi döneminde hazırlanan ve proje bedelinin belediye hesabına aktarıldığı “binaların dış cephelerinin iyileştirilmesi ve boyatılması” projesini sahiplendi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Rize'nin İkizdere ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Belediye Başkanı seçilen Hakan Karagöz, 31 Mart seçimleri öncesi AK Parti Belediyesi döneminde projelendirilen ve proje bedelinin belediye hesabına aktarıldığı “binaların dış cephelerinin iyileştirilmesi ve boyatılması” projesini sahiplenerek “DOKA ile birlikte bu projeyi gerçekleştirdik. Çokta güzel oldu. Projemiz örnek gösterilen bir proje oldu" ifadelerini kullandı. Başkan Karagöz'ün sahiplendiği proje hakkında AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, İkizdere ilçesine yaklaşık 4 ay önce gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyareti sırasında proje bedelinin kendi belediyeleri döneminde belediye hesabına aktarıldığını kaydetmişti.

Belediye Başkanı Karagöz’ün örnek proje olarak gösterdiği ve sahiplendiği 31 Mart seçimi öncesi belediye başkanı olan AK Partili İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu dönemindeki proje için yaklaşık 4 ay önce 28 Ağustos tarihinde İkizdere’ye esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, bu ziyaret sırasında AK Parti Belediyesi döneminde İkizdere’deki binaların dış cephelerinin iyileştirilmesi ve boyatılması yönünde karar alınıp bunun için gerekli olan bedelin kendi dönemlerinde belediyeye aktarıldığını belirtmişti.

AK Partili belediye tarafından hazırlanan ve proje bedelinin dahi belediye hesabına aktarıldığı bir projeyi kendi projesiymiş gibi gösteren açıklamaları talihsizlik olarak değerlendirilen İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, konuyla ilgili olarak cephe değişim projesini çok önemsediklerini belirterek, "Cephelerimizi doğal dokuya, mimariye uydurarak montalama yaptık. Eski binalarımıza olabildiğince yaptık. UNESCO’nun dünyada korunması gereken 100 vadiden seçtiği bir vadiye sahibiz. Biz turizm turizm diyoruz. Turizm alt yapı ile olur. Buranın potansiyelini biliyoruz. İmkanlarımız dahilinde buraya neşter vuruyoruz. Öncelikle insanlar geldiğinde bir görseli olması lazım dedik. DOKA ile birlikte bu projeyi gerçekleştirdik. Çokta güzel oldu. Projemiz örnek gösterilen bir proje oldu" ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERİMİZ

Avcı, İkizdere’de İnceleme ve Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

rize’de-mhp’li-belediye-baskani-ak-parti’nin-projesini-sahiplendi-(4).jpgrize’de-mhp’li-belediye-baskani-ak-parti’nin-projesini-sahiplendi-(1).jpgrize’de-mhp’li-belediye-baskani-ak-parti’nin-projesini-sahiplendi-(3).jpg